Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doslovno 'veliki palac'

Na ruku mu prišili - nožni palac!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski liječnici se odlučili na nesvakidašnji pothvat i mladom britancu na ruku prišili - nožni palac.

James Byrne ostao je bez palca na desnoj ruci kada je pilom sjekao drvo. Liječnici su mu pokušavali prišiti palac no krv nije cirkulirala i na kraju operacija nije uspjela.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Doktori u operacijskoj sali, ilustracija RADOST I NADA Dar koji život znači: Sven ima samo 15 godina i novo srce - "Na Badnjak će ubuduće slaviti svoj drugi rođendan"

U dogovoru s 29-godišnjakom, liječnici su odlučili palac s noge presaditi na mjesto palca na ruci. Operacija je trajala oko 8 sati i uspješno završila, prenosi The Sun.

James kaže da mu ne smeta što na ruci sada ima nožni palac. 'Mislio sam da nikada više neću moći normalno raditi svoj posao ali liječnici su napravili izvrstan posao!', kaže James. Kada mu vide 'nožni' palac mnogi ga pitaju zašto mu je tako natečen. Kada im objasni o čemu se radi, gotovo mu nitko ne vjeruje. I reagiraju različito. Nekome je nožni palac na ruci užasno smiješan, drugima se gadi.

'Mom malenom sinu novi prst se sviđa i morao sam ga pokazivati njegovim prijateljima pa sam na dječjem igralištu postao poput zvijezde', s osmijehom prepričava James i veseli se što će moći normalno nastaviti raditi svoj posao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene