Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U potrazi za lijekom često povlačimo očajničke poteze, a liječenje srebrom jedan je od popularnijih izbora.


Biste li ikada stavili kovanicu u mlijeku i onda ga kasnije popili? Upravo to se nekada radilo - stavljalo srebrni novčić u mlijeko kako bi ga sačuvali od kvarenja. Plemstvo je u srednjem vijeku koristilo srebrni pribor za jelo. Razlog je ono što se zna već stoljećima, a to je da srebro ubija bakterije.

Vezani članci Provjereno: Slučaj silovanja pasa - 2 Hoće li i kada osuđeni silovatelj pasa iza rešetaka? Detalji monstruoznog slučaja: "Gnjusno, izaziva povraćanje'' Provjereno: Napuštena tvornica - 3 "Ako nije opasno vi popijte": Mučne priče mještana zbog otrovnog materijala koji stoji uz napuštenu tvornicu

Nikola je imao problema s gnojnim upalama pa je tražio alternativne lijekove. "Znate kak se veli: vrag za silu je i muhe jel" iskreno nam je rekao Nikola. Ali zdravstveni problemi sada su iza njega, a on misli da zasluga pripada srebrnim otopinama koje je pio.

Od upale grla, uha, sinusa, problema s aknama, gljivicama... Navodnim ljekovitim svojstvima srebra gotovo da i nema kraja. Barem tako tvrde proizvođači raznih otopina srebra koji unatoč stalnim upitima nisu željeli pred naše kamere.

Znanstvenici su oprezni i upozoravaju – nisu vam rekli cijelu istinu o srebru i potencijalnim štetnim posljedicama koje ono može imati!

Što sve morate znati prije nego se odlučite na tretmane sa srebrom i što o njegovoj prodaji kaže zakon? Ne propustite Provjereno večeras u 22:25!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.