Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izložen u predvorju

Život na vagi: Mršavi u javnosti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineski umjetnik Wang Jun će provesti najmanje mjesec dana u hotelu Yitel & Yi u Pekingu. No, ne u nekoj sobi već 'izložen' u predvorju kao dio umjetničkog projekta.

Wang će mjesec dana provesti na elektroničkoj vagi. Ne napušta je ni za vrijeme jela, pa čak ni kad osjeti 'zov prirode'. Od 18. ožujka, otkako je projekt započeo, svaki njegov pokret Kinezi mogu pratiti putem live video streama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zdravlje na 1. mjestu VIDEO Zamislite da se kod nas ovako određuje STANARINA Slika nije dostupna 'Dramatičan gubitak težine' Znanstvenici otkrili bakteriju od koje miševi mršave

>> Pogledajte kakve slike radi od - svoje krvi i urina!

Ako se pitate zašto bi netko htio da ga se gleda mjesec dana dok mršavi odgovor nije baš tako jednostavan. Wang istodobno pokušava postići nekoliko stvari. Najvažnija je dakako, smršavjeti. Kaže kako ima oko 15 jina (oko 7,5 kilograma) previše te kako bi ih volio izgubiti pred očima javnosti. Tako da ljudi u bilo kojem trenutku mogu vidjeti koliko je kilograma dobio ili izgubio. Osim gubitka težine, Wang želi svoje tijelo želi iskoristiti i kao medij. Želi, kaže, iskusiti i fizičke i psihološke granice povezivanja s javnim prostorom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene