Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bravo, mladiću

Punih 500 dana nije taknuo alkohol, razlika je fascinantna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak i ako se ne želite rastati od piva, vina ili žestokog, razmislite o kraćoj pauzi. Organizam će vam biti zahvalan.

Korisnik mreže Imgur nadimka Meatteo pohvalio se u ponedjeljak velikim napretkom. Naime, mladić punih 500 dana nije dotaknuo alkhol, što mu je pomoglo da izgubi golem broj kilograma, ali i da mu koža poprimi daleko bolju boju.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Manje soli - manji mortalitet - 4 Jedemo pametnije? Znate li da Hrvati u godinu dana pojedu više od 1100 šlepera jednog začina koji može biti opasan? A to je čak i smanjenje u odnosu na neke prošle brojke

Meatteo nažalost nije napisao koliko je u sebe unosio alkohola, je li možda imao problem, ali je zato jedan drugi korisnik iste mreže potvrdio da i njemu iz istih razloga odlično ide.

"Trijezan sam oko 200 dana. Izgubio sam toliko kilograma da supruga sumnja kako nešto nije u redu s mojim zdravljem. Naime, nije samo stvar u pivu. Problem je i u svoj hrani koju unisite u sebe zahvaljujući pivu i gladi koju uz nju osjećate", napisao je taj korisnik, čime je samo potvrdio da treba slušati savjete stručnjaka.

6 stvari koje se dogode kad prestanete piti alkohol

Tako je i dr. Damon Raskin iz Los Angelesa nedavno upozorio: 'Uzimanje pauze od ispijanja alkohola dobra je stvar, čak i ako odlučite toga pridržavati svega nekoliko tjedana, a posebice ako dnevno pijete više od dva pića".

Naime, alkohol povećava ukupnu količinu kalorijskog unosa bez da to primijetite. Jedna margarita sadrži oko 300 kalorija, a pina colada 100 kalorija više. Jedno istraživanje je pokazalo da muškarci unose 433 kalorija više onih dana kada konzumiraju čak i umjerenu količinu alkohola", istaknuo je Raskin.

Pogledajte u nastavku fotografiju koju je Meatteo objavio, možda i vas potakne da barem privremeno ostavite "pivicu", da napravite pauzu do Europskog prvenstva u nogometu kako biste u daleko boljoj formi dočekali ljeto. 

One day at a time

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene