Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rizična ideja

Progutala TRAKAVICU kako bi smršavjela!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnica američke savezne države Iowa nedavno je došla kod svojeg liječnika koji se veoma iznenadio kada je shvatio na kakav način je ona htjela izgubiti težinu.

Naime, kako bi izgubila težinu, žena je preko interneta kupila trakavicu i progutala je. Nakon što je to saznao, njen liječnik je shvatio kako je to loša odluka pa je zvao državni liječnički odjel za pomoć u rješavanju ovog slučaja, prenosi Huffington post.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Slika nije dostupna Djevojčice češće imaju višak kilograma

'Uzimanje trakavica i ostalih crva za gubitak težine je veoma rizično i može uzrokovati brojne bolesti, pa čak i smrt. Onima koji žele izgubiti na težini savjetuje se da se drže provjerenih metoda mršavljenja, konzumiraju manje kalorija i povećaju tjelesnu aktivnost' rekla je Patricia Quinlisk, medicinska direktorica Zavoda za javno zdravstvo u Iowi.

>> Kako ubiti parazita koji živi u Vama?

Jedna trakavica ne može apsorbirati dovoljno hrane i hranjivih tvari da napravi razliku u težini. Može uzrokovati anemiju i pothranjenost, što ne pridonosi kvaliteti zdravja.

Na sreću, za ovaj slučaj doktori su našli lijek i ženi je preporućena terapija kojom će uspješno ukloniti trakavicu iz tijela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene