Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spas u zadnji čas

Želite izbjeći smak svijeta? Kupite karte za Noinu arku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U filmu '2012' 21. prosinca je dan kada svijetu dolazi kraj - zemlja se otvorila, ruše se planine, poplave, odroni i tsunamiji nose sve pred sobom. U filmu, Kinezi su na Tibetu napravili Noinu arku za koju si samo političari i jako bogati mogu prijuštiti ulaznicu, no u stvarnosti nije tako...

Iako je još cijela godina ostala do dana za koji su Maje prorekle da će biti smak svijeta ljudi mahnito kupuju karte za 'bijeg sa Zemlje'.

Pročitajte i ovo Nizozemska obitelj godinama u podrumu čekala kraj svijeta (Foto: AFP) U izolaciji na farmi Nizozemska obitelj godinama u podrumu čekala kraj svijeta: "Nisam bio vani devet godina" Školska djeca, ilustracija (Foto: Gettyimages) arka i titanic Zapamtite, ovo je dokaz da skandalozna objava može izroditi urnebesne komentare

Na kineskoj internetskoj stranici za online kupovinu taobao.com karta koju biste inače platiti milijardu eura stoji manje od pola dolara. Upravo zato, postala je jedan od najpopularnijih novogodišnjih darova. Već su je kupili milijuni ljudi. 

Kako bi izgledale što stvarnije na kartama 'putnici' mogu upisati svoje ime i prezime, nacionalnost, identifikacijski broj i ostale osobne iinformacije. Na kartama su također naznačeni i brojevi sjedala u kabini te serijski broj karte.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene