Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarca imena Oscar trenutačno je "presjeklo" u srcu kada je doznao da nikad u životu nije bio otac i da ga je nekadašnja djevojka toliko godina obmanjivala.


Muškarac gledateljima predstavljen samo kao Oscar trenutačno se slomio kada je u showu Jeremyja Kylea doznao da je 32 godine vjerovao u laž, da je otac mladića imena Valentine.

Vezani članci Holly Young (Foto: Instagram) Seksi crnka koju je ljubio i Usain Bolt uništila 10-godišnji brak slavnog nogometaša Joseph Baena (Foto: Instagram) Sin holivudskog snagatora još jednom pokazao zašto ga zovu očevom slikom i prilikom

Oscar sve ove godine uopće nije sumnjao da je Valentine njegova krv, međutim sve je krenulo nizbrdo kada je prije otprilike mjesec dana Valentineova majka kroz suze sinu priznala da postoji velika mogućnost kako je njegov tata netko sasvim drugi.

Oscar i Valentine upravo su iz tog razloga zatražili test utvrđivanja očinstva, pa ispred kamera doznali da je neimenovana žena doista voljela više njih u mladosti.

Valentine je dio života proveo u rodnoj Nigeriji, pa školovanje nastavio u Engleskoj upravo zahvaljujući ocu koji je o njemu oduvijek brižno skrbio.

"Svatko može stvoriti život, ali moraš biti čovjek da bi o djetetu i brinuo", poručio je na kraju voditelj Jeremy Kyle šokiranom Oscaru, koji je minutu prije potvrdio da se njegov odnos prema Valentineu nikada i ni na koji način neće promijeniti unatoč rezultatu testa.