Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekadašnjem članu kršćansko demokratske stranke i dalje nije jasno što je pogrešno učinio, štoviše mišljenja je da ga treba javno pohvaliti jer se žrtvovao!


Boris Záhumenský (45), lokalni slovački političar iz okolice Trenčina koji je svojedobno pripadao kršćanskoj demokratskoj stranci, zaprepastio je tamošnju javnost jer se u petak namjerno čak nekoliko kilometara vozio ispred kola hitne pomoći!

Vezani članci Bolnica (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Incident u KBC-u Dubrava: Pijani muškarac (47) verbalno napao sve medicinsko osoblje oko sebe Rekordna zapljena marihuane u Dubrovniku (Foto: Grgo Jelavić/Pixsell) - 2 Detalji akcije u kojoj je pao vozač autobusa s rekordnom količinom marihuane: Odala ga je nervoza, a policija ga je već neko vrijeme pratila

Da bi priča bila time gora, u vozilu se nalazio stariji pacijent u kritilčnome stanju, a snimka svjedoči i tome da je Záhumenský tijekom suludog provoda u svom Mercedesu ugrožavao živote ostalih sudionika u prometu.

Junak priče se u međuvremenu oglasio, međutim ako ste mislili da se posuo pepeom i ispričao, prevarili ste se. Záhumenský je sebe prikazao kao žrtvu, a vožnju ispred kola hitne nazvao plemenitim djelom!

Da, Záhumenský je javnost u međuvremenu pokušao uvjeriti da je on samo krčio put u želji da pacijent čim prije stigne u bolnicu u Trenčinu, te je izjavio da je silno tužan zbog reakcija koje su ga zadesile.

"Riskirao sam vlastiti život i novi Mercedes da bi mi se tako vratilo. Razočaran sam", izjavio je Záhumenský, koji je, istina, tijekom samom sebi zadane misije upalio sva četiri "žmigavca" i trubio.

Kako će biti kažnjen tamošnja policija još nije odlučila, no zato je javnost pozvala da mu se vozačka dozvola oduzme po hitnom postupku, ali i da ga se najozbiljnije uputi na psihijatrijsku obradu.

Pogledajte kako je to izgledalo, ali i poslušajte reakcije vozača hitne pomoći i njegovog kolege. Siroti ljudi nisu mogli vjerovati što se zbiva te su čitavo vrijeme zazivali policiju.