Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Ogromna pirana

VIDEO: Ulovio ribu-neman sa zubima morskog psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati britanski tv voditelj i ribič Jeremy Wade u rijeci Kongo uhvatio je ogromnu ribu koja je poznata i pod nazivom 'velika pirana'.

Ovo slatkovodno čudovište dugo je nešto više od metra i pol, a težina mu je 45 kilograma, no najimpozantnija stvar na njoj su oštri zubi kojima napada ljude, a čak i krokodile. Kako je Wade poznat po tome da ribu ulovi, fotografira se s njom te je pusti natrag u njeno obitavalište, ovaj put je imao velikih problema prilikom poziranja.

Pročitajte i ovo Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..." Riba Pojas - 1 riba pojas Iznimno rijedak susret s ogromnom ribom, morskim čudovištem: U Jadranu je viđena tek 3 puta, a u cijelom Sredozemlju samo 60

>> Neobičan ulov: Dravom pliva jato pirana!

>> FOTO: Ulovio ribu s 'ljudskim' zubalom

>> FOTO: Ovu ribu vidite po prvi put!

'Ovo nije riba, ovo je prava zvijer. Ona ima 32 nevjerojatno oštra zuba koja su iste dužine kao i kod velike bijele psine. Osim toga, ova riba ima iznimno snažan zagriz i u stanju je napasti plijen iste veličine kao što je ona, a napada kao odgovor na nagli pokret u vodi ili prskanje', komentirao je Wade ono što ova riba može napraviti, a prenio je Daily Mail.

Inače, ovu ribu je jako teško uloviti, a Wade je to učinio koristeći velikog soma kao mamac. Nakon osam dana potrage napokon ju je ulovio, a nedugo nakon poziranja i snimanja za svoju tv emisiju vratio ju je u rijeku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene