Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan ulov

Ulovio ribu s 'ljudskim' zubalom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ribič iz Južne Karoline nemalo se iznenadio kad ga je riba, koju je uhvatio ugrizla. Ono što je bilo najčudnije, jest da riba ima zube poput ljudskih.

Frank Yarborough iz gradića Clover krenuo je u ribolov na jezeru Wylie, a njegov ulov postao je enigma za lokalne znanstvenike, prenosi WBTV. Yarborough je pomislio kako je ulovio soma, no kad je rukom posegnuo izvaditi uhvaćenu ribu iz vode, ona ga je snažno ugrizla za palac. Ugriz je bio bolan, a ribič je otkrio kako riba ima neobične zube, slične ljudskima.

Pročitajte i ovo Riba - 3 Loša vremenska prognoza Hoće li biti svježe ribe za blagdane? Prodavači upozoravaju: "Zadnji dan je velika gužva i dignu se cijene, valja kupiti ranije" Riba Oglasilo se i Ministarstvo Odluka iz Bruxellesa zabrinula mnoge ribare: Smanjena je godišnja dopuštena kvota izlova jedne vrste ribe

Uzorci ribe poslani su na analizu u Floridu, kako bi se otkrilo o kojoj se vrsti ribe radi, rekao je Robert Stroud, biolog iz Ureda za prirodne resurse Južne Karoline. 'Riba vjerojatno pripada vrsti Colossama macropomum, koju još zovu Pacu i koja je porijeklom iz Amazonskog sliva', objasnio je Shroud.

Riba koju je Yarborough ulovio teška je nešto više od dva kilograma i duga gotovo pola metra. Jezero Wylie nije njezino prirodno stanište, a Shroud pretpostavlja kako ju je netko tamo pustio iz akvarija. Yarborough je ribu stavio u zamrzivač, a što će s njom napraviti, nije poznato.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene