Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Perverzno

VIDEO U hotelu otkrili rupu iza tuša odakle su ih promatrali!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kanadski par svoju je prvu godišnjicu braka odlučio proslaviti u Meksiku. Ali, u hotelu u kojem su bili smješteni otkrili su kako je u kupaoni pokraj tuša rupa iz koje netko promatra goste.

David Traccitto i njegova supruga Sarah Edwards otkrili su rupu u kupaonici u hotelu u mjestu Playa del Carmen. Već za vrijeme prvog tuširanja Sarah je imala neobičan osjećaj. 'Osjećala sam kao da je netko uz mene. Čula sam nešto poput otvaranja vrata, a potom kao da se zatvaraju', ispričala je Sarah, piše NY Daily News.

Pročitajte i ovo Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci Ilustracija Kakva bizarnost Netko je policiji dojavio o masovnoj pucnjavi u hotelu te ranjenih 20-ak osoba: Specijalci dojurili na teren, pokazalo se da je dojava lažna

Ubrzo su ona i suprug otkrili kako se njihov apartman nalazi pokraj sobe u kojoj čistači drže opremu. Počeli su istraživati i otkrili malu rupu na zidu kupaonice i to pokraj tuša. Onaj tko je promatrao goste, čak je ostrugao malo boje sa stjenke tuša tako da lakše vidi osobu dok se tušira.

>> Skrivena kamera: Ubacili im zmiju u wc i tuš kabinu!

Rupa je izbušena na poziciji iz koje ne samo da se vidi onaj tko se tušira nego i krevet u apartmanu.

Par je o ovome obavijestio upravu hotela te su dobili drugu sobu. Osim toga, od hotela su dobili i odštetu. O kojoj je svoti riječ, nije poznato.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene