Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li duh?

VIDEO Dok su spaljivali 'babarogu' pojavila se neobična figura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prizor zelenog lika koji leti iznad El Kookooea, meksičke 'babaroge' koja se spaljuje jednom godišnje, mnogi su protumačili kao posjet duha. Međutim...

Lokalni lovac na duhove, Wendy Jay ima teoriju o bizarnoj slici koja je snimljena tijekom spaljivanja meksičke 'babroge' El Kookooee u američkom gradu Albuquerque. Navodno su se na slici mogli vidjeti duhovi, ali ona kaže - nisu duhovi nego nešto sasvim obično, piše Krqe News.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Htio je upozoriti? Ovako nešto jezivo se rijetko vidi: Duh dječaka sjedio na stražnjem sjedalu automobila Slika nije dostupna Fotografija dana Snimio je dušu kako napušta tijelo nakon fatalne prometne nesreće? Pogledajte sliku

Fotografija je dobila veliku pažnju nakon što su mnogi primijetili neobičnu figuru koja se kreće među gomilom. U ponedjeljak je, Wendy Jay objasnila što misli o čemu se zapravo radi.

Njegov djed trebao je umrijeti, a onda je on uslikao fotografiju koja je sve promijenila!

'Zapravo, ovo je podudarnost okvira u kojem je plamen. Samo je izokrenuta i drugačije je boje. To se zove refleksija', kaže Wendy.

Naglašava kao se to stalno događa na fotografijama, ali ljudi vjeruju da se radi o paranormalnim pojavama.

Prije tjedan dana godišnje spaljivanje El Kookooea privuklo je brojne posjetitelje u Albuquerque, a sljedeći se dan u gradu pojavila priča kako je ondje viđen duh. Ubrzo su se počele dijeliti fotografije zelenog lika nad plamenom, putem društvenih mreža i mnogi su povjerovali da je predstavu posjetila kakva spodoba.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene