Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Anđeo čuvar'

Njegov djed trebao je umrijeti, a onda je on uslikao fotografiju koja je sve promijenila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bobu Largeu liječnici du davali tek nekoliko dana života.

'Duh' žene pojavio se na fotografiji umirućeg 76-godišnjaka koja je uslikana dok je ležao u bolničkom krevetu. Bolesnom Bobu Largeu iz Chesirea liječnici su rekli da su njegovi rak mjehura i zatajenje bubrega fatalni i da mu je preostalo tek nekoliko dana života, piše Mirror. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije

Tijekom posjeta bolnici njegov unuk Chris Leadbetter uslikao je trenutak za koji je mislio da će biti jedan od posljendnjih u životu njegova djeda.  Fotografiju možete pogledati OVDJE. Međutim, na fotografiji uslikanoj mobitelom pojavio se jezovit prizor, 'anđeo čuvar' koji je stajao nad bolesnim muškarcem.

Misterij na fotografiji - Došao kući i nije mogao vjerovati što vidi!

Bob je siguran da je ukazanje odgovorno za poboljšanje njegovog zdravlja. Njegov unuk Chris fotografiju je pokazao bolničkom osoblju. 'Oh, ona. Mnogi pacijenti vide je na kraju svog kreveta', rekli su mu.

Inače, Bob ne samo da se čudesno opravio nego je i pušten iz bolnice.

Chris je ženu na fotografiji uočio kasno u noći. Probudio je cijelu obitelj koja se šokirala viđenim. Čudno je, kaže Chris, da između misteriozne žene i njegovog djeda ništa ne stoji. Neki su komentirali da izgleda kao odraz, međutim nije bilo ničega poput stakla o što bi se moglo reflektirat.

Bob koji se opravlja kod kuće tvrdi da je figura s fotografija njegov anđeo čuvar.

'Imao sam osjećaj da me netko promatra. Ovo je prvi put da sam je uistinu vidio, ali već neko vrijeme imao sam osjećaj da je tamo', rekao je Bob koji je uvjeren da će ga misteriozna žena nastaviti čuvati. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene