Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Švicarski par koji je želio obnoviti svoje bračne zavjete na Maldivima nisu ni slutili kakvo su poniženje doživjeli dok snimka njihove ceremonije nije objavljena na internetu.


 Naime, hotelski zaposlenik koji je vodila svečanost cijelo je vrijeme na lokalnom jeziku vrijeđao par. 'Ovaj vaš brak ne može biti legalan jer je jedan od vas nevjernik, a drugi je čak ateist. Djeca koju dobijete imati će oznake na sebi i neće biti zdrava', samo je dio onoga što je 'svećenik' paru pričao na maldivskom divehi jeziku, donosi britanski Daily Mail.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput na Maldivima pokazala treću vjenčanicu i objasnila zašto ju je dosad skrivala Maja Šuput (Foto: Instagram) Rajski prizor na Maldivima: Maju smo vidjeli u raznim izdanjima, ali nikad u ovako vrućem klinču

>> Maldivi se spremaju na selidbu

>> Tamilski tigrovi vjenčali se uz prisutstvo zvijezde Bollywooda

Nakon što je na početku ceremonije na engleskom paru objasnio kako će se ona odvijati, cijela procedura je vođena na lokalnom jeziku. Stavivši ruke u stav koji je uobičajen islamskim vjerskim ceremonijama, 'svećenik' je iskoristio činjenicu kako Švicarci ne poznaju jezik kojim on priča te ih je nastavio vrijeđati. Uz cijeli niz pogrdnih naziva među kojima je često ponavljana riječ 'svinja', spominjani su i seksualni odnosi s kokošima te kletva o crvima u mladoženjinom penisu. Cijelo vrijeme su ceremoniji prisustvovala i dva pomagača koja su uspješno zatomljivala smijeh, a sudjelovali su i u pjevanju tradicionalne ratne pjesme koja je ovom prilikom glumila svadbenu.

Nakon što je cijela priča objavljena na internetu reagirao je čak i predsjednik Maldiva Mohamed Nasheed koji se telefonski ispričao Švicarcima u ime cijele nacije koja živio od turizma. Predsjednik Nasheed je par pozvao da opet posjete Maldive, ali ovaj put kao svoje osobne goste.