Ne, ipak veliki vođa nije šetao Hong Kongom....Radi se o glazbeniku koji nevjerojatno sliči na njega.


Za glazbenikom iz Hong Konga koji se predstavlja kao Howard od 2011. godine okreću se svi prolaznici koji ga sretnu. Naime, 35-godišnji glazbenik fizički nevjerojatno sliči Kim Jong-unu, vođi Sjeverne Koreje pa kad prošeta ulicom, apsolutno ga svi primijete.

>>
VIDEO Kim Jong-un došao na rub provalije, tamo ga čekao radni stol

'Ponekad moram nositi kapu i sunčane naočale kako bi izbjegao pozornost', kazao je Howard. Reakcije ljudi su ga potaknule da pokrene biznis pa je otvorio stanicu na Facebooku gdje se oglašava kao dvojnik Kim Jong-una. Dobio je niz zahtjeva i ponuda, a pojavio se i u jednoj reklami, piše The Mirror. 'Učinilo mi se da je dobra ideja da ovo pretvorim u posao i da na tome malo zaradim. Uostalom, zabavno je jer izluđuje ljude. Ne očekuju da će ga sresti na ulicima svoga grada', rekao je.

Howard je istaknuo i kako ga obitelj podržavau pokušaju da od fizičke sličnosti sa sjevernokorejskim vođom napravi i profesionalnu karijeru.
Kako prolaznici reagiraju kada ga sretnu na ulici, pogledajte u videu!

Vezani članci Kim Jong Un i Kim Yo Jong Sjevernokorejski diktator Kim Jong Un u komi, pojavila se nasljednica? "Procjenjujem da je u komi, ali da je još uvijek živ" Kim Jong Un Više eksplozija u Sjevernoj Koreji? Svjetski mediji pišu da je poginulo 15 ljudi

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook