Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kud on, tu i stol

VIDEO Kim Jong-un došao na rub provalije, tamo ga čekao radni stol

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poručnik Gruber ima svoj tenkić, a Kim Jong-un radni stol. Ovoga je puta snimljen kako sjedi za njim na rubu provalije.

Iz Sjeverne je Koreje prije nekoliko mjeseci stigla snimka iz koje je bilo jasno da je Kim Jong-unu radni stol jedna od najvažnijih stvari u životu. Bez njega, izgleda, ne ide nigdje pa je tako tada snimljen kako poslušnicima daje upute sjedeći za stolom postavljenim usred ničega, na nekoj livadi.

Pročitajte i ovo Sjevernokorejske vježbe gađanja super velikim raketnim bacačima - 4 super veliki bacači FOTO Stalno prijete, a sada su testirali ratne sposobnosti: "Imamo razorno oružje" Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin

>> VIDEO Kim Jong-un bez radnog stola ne ide nigdje, ima ga i na livadi!

U četvrtak je državna televizija u Pjongjangu emitirala niz novih fotografija mladog sjevernokorejskog vođe, na kojima s ponosom nadgleda artiljerijsku paljbu tijekom jedne vojne vježbe na nepoznatoj lokaciji.

Na nekim je fotografijama prikazan kako sjedi za radnim stolom postavljenim na travnjaku na rubu provalije s koje je sezao najbolji pogled na vojnike. Oko njega su stajali svi najviši generali, a Kim je povremeno na vojsku bacao pogled kroz dalekozor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene