Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Guinessov rekorder

VIDEO: Pogledajte kako izgleda pravi Popaj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Egipćanin Moustafa Ismail živi je Popaj. S bicepsima od gotovo 80 cm ušao je u Guinessovu knjigu rekorda za 2013. godinu.

Već punih deset godina 24-godišnji 'Big Mo' diže utege po dva puta dnevno, tako da njegove nadlaktice sada imaju isti opseg kao struk odrasloga čovjeka. Kako bi postigao takve rezultate, uz vježbanje, dnevno pojede više od dva kilograma piletine, pola kilograma ribe tečetiri šalice badema koje 'zalije' s tri litre proteinskoga shakea i velikim količinama vode. Iako podsjeća na popularnog lika iz crtića, špinat se ne nalazi na listi njegovih namirnica jer ga ne voli, piše Daily Mail.

>> Ovo su rekorderi iz Guinnessove knjige!

'Ljudi me uvijek uspoređuju s mornarom Popajem. To me nasmijava jer uopće ne volim špinat. Ipak, mislim da imam puno veće bicepse od tog lika iz crtića', kazao je Ismail koji se sa suprugom preselio u Ameriku radi boljih uvjeta za vježbanje. I danas trenira dva puta dnevno, a u teretani redovito dobije stotine komplimenata zbog svojih nevjerojatnih bicepsa koji će ući u Guinessovu knjigu rekorda za 2013. godinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Grobnica iz 19.dinastije Otkrivena 3.300 godina stara grobnica Slika nije dostupna 200 metara od Policijske uprave Požega: Pljačkaš drškom pištolja ozlijedio vlasnicu trgovine

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene