Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavila uključenu kameru

VIDEO Pljačku dvojice naoružanih provalnika UŽIVO gledao cijeli svijet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gamerska zvijezda Nikki Elise pokazivala je svoje vještine igranja, prilikom čega je imala upaljenu kameru, a u jednom trenutku dvojica naoružanih provalnika ušla su joj u kuću.

Zastrašujući trenutak ulaska provalnika u dom jedne od najboljih gamerica zabilježila je kamera, a uživo gledalo na tisuće ljudi diljem svijeta. Gamerska zvijezda Nikki Elise pokazivala je svoje vještine igranja, prilikom čega je imala upaljenu kameru, a u jednom trenutku dvojica naoružanih provalnika ušla su joj u kuću.

Pročitajte i ovo Uhićeni višestruki provalnici 11 teških krađa Uhićeni višestruki provalnici, harali su slavonskim trgovinama: Nastala šteta broji se u desecima tisuća eura Ilustracija Govorio da će ozlijediti ljude Muškarac naoružan samostrelom prijetio građanima Londona: Pokušao provaliti u stan, policija ga ubila

Alarmantna snimka prikazuje Nikki, jednu od najboljih gamerica igrice Dota 2, koja igra pod pseudonimom Sajedine, kako 'razbija' protivnike u igrici, a onda u jednom trenutku, vidno uznemirena, izlazi iz kadra. Nakon nekoliko sekundi u kadar ulazi muškarac koji u ruci drži pištoj te kreće u pretragu sobe.

VIDEO EVO što ovaj Boeing 727 radi usred šume

Nekoliko trenutaka nakon što je prvi provalnik ušetao u kadar policija je primila obavijest o provali, upravo zahvaljujući gameru iz Europe koji je obavijestio prijatelja u Americi koji je pak nazvao policiju i prijavio provalu.

Stigavši na mjesto događaja, policija je uspjela uhvatiti jednog provalnika, dok se za drugim još uvijek traga. Iz policije je potvrđeno kako se dogodila provala u Nikkin dom, u ponedjeljak oko 17 sati po lokalnom vremenu te kako je tijekom pljačke otuđeno nekoliko vrijednih predmeta kao i oružje.

Nakon pljačke, na svojem je Facebook profilu Nikki napisala kako je bila žrtva pljačke, zahvalila se svima na podršci te napisala kako su i dečko i ona, kao i njihove dvije mačke, dobro.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene