Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbunio sve

VIDEO Otkriveno je što ovaj Boeing 727 radi usred šume

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovaj zrakoplov je zapravo dom 64-godišnjeg inženjera elektrotehnike Brucea Campbella koji u njemu živi već nekoliko godina.

Nešto što svakako ne biste očekivali ugledati prelijetanjem nad šumom u Oregonu ili kada biste zašli duboko u nju je zrakoplov Boeing 727, no vjerovali ili ne za to postoji sasvim logično objašnjenje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suspendirani su Piloti zaspali na letu na kojem je bilo 153 ljudi, uslijedio je potpuni kaos: Opravdanje koje su dali je navjerojatno Greška na zrakoplovu Sve više slučajeva Otvorena kaznena istraga o avionu koji je ostao bez komada trupa u zraku

Žena s misijom: Život posvetila ubijanju muha, dnevno ih 'riješi' i po tisuću

Ovaj zrakoplov je zapravo dom 64-godišnjeg inženjera elektrotehnike Brucea Campbella koji u njemu živi već nekoliko godina.

'Kao dijete sam gledao na TV-u stare avione pa sam već tada dobio ideju kako od zrakoplova napraviti dom', rekao je Bruce za The Blaze.

 

 

Njegov je dom poduprt betonskim stupovima, a nalazi se na rubu šume kod Portlanda, a napušteni je zrakoplov opremio osnovnim stvarima koje su mu potrebne za život.

'Živim u avionu opremljenom strujom, vodom i odvodom', kazao je Bruce koji je inače pilot i vozi manje, privatne avione.

Istraživanje: Koje fakultete biraju muškarci, a koje žene?

'Avioni su među najljepšim građevinama koje je čovječanstvo izgradilo. Avioni su nevjerojatno čvrsti i podnose velike nalete vjetra, prašine i insekata' ispričao je Campbell koji već razmišlja da Boeing 727 zamijeni drugim, i to u Japanu.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene