Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sirene se smatraju mitološkim bićima koja progone mornare u njihovim snovima, a žive samo u našim bujnim maštama. Međutim, jedan akvarij na Floridi udahnuo je sirenama nov život, pogledajte kako!


Akvarij u Tampi na Floridi ima tri zaposlene sirene. Erin, Loren i Katy djevojke su koje preko tjedna rade različite poslove, dok noću nastupaju u performansama za posjetitelje akvarija.

>> FOTO: Hannah je po zanimanju - sirena

Vezani članci Savezna tužba zbog uhićenja dječaka - 5 Potresna snimka: Policajci uhitili uplakanog osmogodišnjaka, odvjetnik najavio tužbu protiv policije i škole Olujni oblaci iznad Miamija kojemu se približava uragan Isaias Floridi prijeti snažni uragan, vlasti upozoravaju: "Pobrinite se da imate plan. Osigurajte hranu, potrepštine i lijekove za sedam dana..."

Pod vodom zadržavaju dah, a kad im ponestane zraka, kisik uzimaju iz posebnih cjevčica koje se nalaze u akvariju. Odjevene su u šljokičaste kostime s ribljim repovima pomoću kojih plivaju, okreću se i vesele goste koji ih neprestano fotografiraju kroz staklo. Kako vam se sviđaju?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook