Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokupili ga na ulici

VIDEO Uzeli kauč, a s njim dobili i OVO... Užas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već smo čuli za razne slučajeve – zmija u aivonu, zmija u wc školjci, ali zmija u kauču?

Dva mjeseca nakon što su s ceste pokupili kauč i odnijeli ga doma, mladi par iz Michigana je primijetio da su s njim dobili i jednu 'cimericu' – 120 centimetara dugu zmiju.

'Kauč sam uzela s ulice i smjestila ga u svoju spavaću sobu. Tamo je bio dva mjeseca, a onda smo u njemu pronašli zmiju', ispričala je Holly Wright za ABC News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki oprez VIDEO Došla u javni WC, podigla dasku na školjci pa se sledila: "To nije neobična pojava" Piton Nevjerojatno što je učinio Stravična borba za život motociklista s ogromnom zmijom: "Ugrizla me za ruku pa počela gnječiti..."

Iz WC školjke iskočila zmija i ugrizla ga za penis dok je obavljao nuždu

Par je kauč uzeo jer je bio u dosta dobrom stanju, a kada su ga odnijeli doma, očistili su ga. Tijekom čišćenja nisu ništa primijetili. Da im u kauču živi zmija, shvatili su tek kada je pokušala izgmizati iz kauča, vjerojatno u potrazi za hranom.

No, na pola je puta zaglavila. 'Bila je poprilično velika. Nismo ni sigurni koja je to zmija', ispričala je Wright dok je zmiju, koja je na kraju uginula, pomicala vješalicom.

'Čudno, imam dojam kao da mi je soba sada prazna. Tužno je što smo cijelo vrijeme bili u blizini te životinje koja je vjerojatno patila', zaključila je Wright.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene