Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudbonosna odluka pri slobonom padu

VIDEO Najluđa prosidba ikad?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kategorija najluđih prosidbi na svijetu bogatija je za još jednu takvu sudbonosnu egzibiciju. Ovog puta, mladoženja je zaprosio svoju djevojku u čistom slobodnom padu, a ona je jureći prema tlu rekla sudbonosno 'Da'.

Trebao je to biti 'samo' jedan običan adrenalinski skok padobranom za Robina i Ashley, no Robin je za skok imao posve drugi motiv. kao da prosidba već nije dovboljno šokantna (najčešće pozitivno), Robin je odlučio postaviti sudbonosno pitanje Ashley tijekom skoka padobranom i to u slobodnom padu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Udarac u kacigu VIDEO Drama u zraku: Padobranac skočio iz aviona i onesvijestio se! Slika nije dostupna Hrabrost bez premca FOTO: SUPER Baka (103) skočila padobranom s 10.000 metara

>> VIDEO Pogledajte kako je izgledalo kad je Delila rekla - DA!

Robin je pripremio sve za taj događaj - ušio je riječi na rukave, kao i zaručnički prsten, koji je Ashley na ruku postavio u zraku.

Novopečeni zaručnici su sretno aterirali na tlo, nakon čega je Robin pojasnio u kameru kako je sve osmislio, prenosi Huffington Post. Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene