Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanjin i Delila

VIDEO Pogledajte kako je izgledalo kad je Delila rekla - DA!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitatelj Dnevnik.hr-a zaprosio je svoju djevojku putem našeg portala. Ona je rekla DA!

Sanjin, naš vjerni čitatelj, prije nekoliko dana poslao nam je zamolbu da mu pomognemo oko prosidbe njegove djevojke Delile. Odabrao je nas jer je Delila vjerna čitateljica portala Dnevnik.hr i svako jutro započinje čitanjem vijesti na našem portalu.

Pročitajte i ovo Hvala vam, Dnevnik.hr (Foto: Dnevnik.hr) vodeća multimedijalna kompanija DNEVNIK.hr oborio vlastiti rekord, naš šoubiz portal najčitaniji u Hrvatskoj Slika nije dostupna Samo se 'ugasila' Prosidba ju je doslovce oborila s nogu, jadna se onesvijestila od sreće

>>DELILA, hoćeš li se UDATI za mene?

Poslao nam je i pismo kojim joj je poručio koliko je voli:

Gledam te dok sjediš preko puta mene, nasmijana kao i uvijek, lijepa kao i uvijek.

Gledam te i pitam se kako da svoju ljubav iskažem kroz igru riječi, jer ja baš i nisam dobar na riječima, a i moja ljubav ne može stati u njih!

Moja LJUBAV za tebe je puno slikovitija, onako puna boja, vesela, duboka i neukrotiva za nešto tako malo kao što je riječ.

VOLIM TE, to mi je lako reći, ali to nikada nije bilo dovoljno jer u tom "volim te" krije se mnogo misli koje ostaju neizrečene. Ja ne volim samo da te volim, ja volim i tvoju dobrotu koju svatko primjeti već pri upoznavanju s tobom, volim i tvoj osmijeh koji u trenutku razgali moju dušu, volim i tvoje ruke, naročito kada ih griješ u mojim i daješ mi osjećaj da se jedino tu osjećaju sigurno i toplo.

Volim ja i tvoju ljubomoru, jer ona mi dokazuje da ti je stalo do mene i onu tvoju namrštenost kada uradim nešto pogrešno pa me pokosiš pogledom dajući mi do znanja da sam pogriješio. Sve ja to volim kod tebe i još mnogo toga što riječi opisati ne mogu..

I zato, bebo moja najljepša, želim da ti poklonim jedan dar koji će donekle moći da ti pokaže šta osjećam prema tebi i pokazati ti da to želim osjećati do kraja svog zivota, gledajući te kako se budiš pored mene!

LJUBAVI MOJA, HOĆEŠ LI SE UDATI ZA MENE?

Nakon što je pročitala članak na našem portalu i pismo svojeg Sanjina, Delila je rekla - DA! Portalu Dnevnik.hr bila je čast što smo bili dio jednog od najvažnijih trenutaka u njihovim životima. Sanjinu i Delili želimo sreću u njihovom zajedničkom putovanju kroz život.

Pogledajte i videosnimku prosidbe. Sanjine i Delila, čestitamo!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene