Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udarac u kacigu

VIDEO Drama u zraku: Padobranac skočio iz aviona i onesvijestio se!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bio mu je to 1050 skok. No sve je pošlo krivo nekoliko sekundi nakon iskakanja iz zrakoplova.

Pripremajući se za izvođenje 1050 skoka, mladi padobranac James Lee (25) iz Winchcombea nije niti slutio da će mu se dogoditi nesreća koja ga je mogla koštati života.

Pročitajte i ovo Ibrahim Kalesić: Najstariji padobranac u Europi - 4 Najstariji u Europi U pet dana 21 skok padobranom - ništa novo za ovog 88-godišnjaka: "Mnogi se čude... senzacija!" Ilustracija sviđa joj se osjećaj FOTO To se zove hrabrost: 103-godišnjakinja oborila svjetski rekord u skoku padobranom - "Gore je bilo predivno"

Nakon što je iskočio iz zrakoplova iznad Netheravonu na visini od 4.000 metara, na njega je u zraku naletio drugi padobranac koji je zbog krivog položaja padao brže od ostalih u skupini, piše Mirror.

VIDEO Dvaput izbjegao smrt tijekom skoka s padobranom!

Lee se onesvijestio od udarca u kacigu, ali ostali padobranci vidjeli su što se dogodilo te mu istog trena pohrlili u pomoć. Dvojica padobranaca uhvatila su Leeja za ruke. Namjestili su mu tijelo u pravilni položaj te otvorili padobran. Mladi padobranac došao je k svijesti tek nakon slijetanja. Ne sjeća se što se dogodilo tijekom skoka, no kaže da ga nesreća nije obeshrabrila.

"Drago mi je da se sve dobro završilo. Mislim da je mojoj majci i djevojci bilo daleko gore nego meni", kazao je. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene