Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Internet senzacija

Video koji je osvojio svijet - 5-godišnjakinja odlučila otići od kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezadovoljna veličinom svoje sobe i neredom po kući, djevojčica Sage odlučila je preseliti kod maminog najboljeg prijatelja Jena.

Najiskreniji smo bili kao djeca. Bez zadrške komentirali smo sve i svašta i nismo se libili izgovoriti iskrene riječi, iskreno mišljenje koje bi danas najprije dobro razmili prije negi prođu kroz naša usta.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Petogodišnjakinja koja je osvojila svijet u videu govori kako je odlučila nastaviti sa životom te odlučila iseliti iz kuće svojih roditelja.

FOTO Ove fotografije su dokaz kako je odgoj djece 'živi urnebes'

Nezadovoljna veličinom svoje sobe i neredom po kući, djevojčica Sage odlučila je preseliti kod maminog najboljeg prijatelja Jena, piše Today.com

Na ovaj ju je čin nagnala svađa s bratom koji je, kako kaže djevojčica, bacao blato na nju.

"Ljuta sam, moram iseliti iz kuće. Predugo sam u ovoj kući, moram nastaviti sa životom. Ova kuća je puna smeća i premalena. Imat ću deset kuća u kojima ću imati puno stvari. Jenostavno moram iseliti", kazala je djevojčica.

Na pitanje kada misli iseliti Sage je odgovorila kako planira otići za dva dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene