Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna li je majka koja ih je rodila!


U novom, eksperimentalnom TV showu snimljeno je kako sinovi na ulici dobacuju za svojim majkama koje, naravno, ne prepoznaju.

Vezani članci Ilustracija Dodir koji izaziva jezu: Kako se biskupi suočavaju s prijavama? ''Zlostavljanje u Crkvi ne čini ni 10 posto ukupnih slučajeva'' Đuro Hranić Nadbiskup kojeg optužuju da je štitio svećenika pedofila: "Treba voditi računa i o dostojanstvu eventualnog počinitelja"

Naime, riječ je o tv emisiji u Peruu, u čijem glavnom gradu, Limi, sedam od 10 žena tvrdi da su seksualno uznemiravane.

TV ekipa detektirala je dvojicu takvih uličnih zlostavljača te pronašla njihove majke koje je prvo trebalo prerušiti - dobile su perike, šminku, a onda su trebale proći kraj svojih sinova na ulici kako bi provjerile njihovu reakciju.

U prvom slučaju sin je bio s prijateljem i kad se mimoišao s majkom i prokomentirao 'fine gaćice'. Majka se odmah okrenula, skinula sunčane naočale i obrušila se na njega. Rekla mu je da je prostačina i da ga nikad nije učila da se tako ponaša prema ženama. Toliko se naljutila na svog sina da je u jednom trenutku skinula torbu s ramena i počela ga tući.

Suprug je silovao više od 300 puta dok je spavala - A tek nakon toga uslijedio je ŠOK!

U drugom slučaju, majka u zelenoj haljini prošla je kraj sina koji joj je doviknuo: 'prasica'. Bijesna majka skinula je periku i na njega sasula salvu uvreda. On joj je bespomoćno govorio da prestane, a onda je čak tvrdio da je nije on rekao već muškarac iz obližnjeg automobila. Ipak, ispričao joj se prije nego li je otišla.

Video završava s porukom da bi muškarci konačno trebali početi poštivati žene, piše Daily Mail.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju