Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kao što su uništili Marsovce tako će i nas, tvrdi jedan fizičar.


Ljudska rasa je pred uništenjem jer je preglasna baš kao što su bili i Marsovci prije no što ih je s lica Marsa izbrisala golema nuklearna eksplozija. To je teza fizičara dr. Johna Brandenburga koji vjeruje kako je Marsovce iskorijenila inteligentna rasa.

Vezani članci Slika nije dostupna OSAM MINUTA DO APOKALIPSE Što bi se dogodilo u trenutku gašenja Sunca? Slika nije dostupna 'PREDIVAN PODSJETNIK' Objavljena revolucionarna fotografija

Kaže i kako je moguće da je sila koja je uništila Marsovce 'nije mogla podnijeti mladu i glasnu civilizaciju kao što smo mi'.

Svoju teoriju Brandenburg je iznio na godišnjem sastanku Američkog društva za fiziku, a temelji se na visokoj koncentraciji ksenona-129 u Marsovoj atmosferi. Osim ksenona svoju teoriju temelji i na uranu i toriju na površini tog planeta, piše Mirror.

Stručnjak za NLO: Imam autentične fotografije obdukcije izvanzemaljca

Iako se radi o kemijskim elementima koje nalazimo posvuda, Brandenburg ustraje u svom stavu da su ti elementi na Mars dospjeli kao posljedica termonuklearne eksplozije koja je uništila tamošnju populaciju.

On tvrdi kako je Mars nekada izgledao kao Zemlja te da je bilo i biljnog i životinjskog svijeta, kao i inteligentnih bića čiji je napredak bio u rangu onog drevnih Egipćana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook