Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko želi urinirati po Hitleru?

U muzeju zahoda pisoar s Hitlerovim portretom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U njemačkom gradu Wiebadenu ovih je dana otvoren neobičan muzej. 69-godišnji Nijemac Michael Berger godinama je skupljao sve što ima veze sa zahodima, a sada je svoju kolekciju predstavio i znatiželjnim posjetiteljima.

U ovom neobičnom muzeju zaista možete vidjeti svašta - različite daske za WC, školjke, pisoare, razne držače za toaletni papir ili četku u mnogim oblicima ili s duhovitim natpisima, pa čak i sa slikom Mona Lise ili Djevice Marije, itd. No g. Berger je najviše ponosan na pisoar napravljen neposredno nakon 2. svjetskog rata iz protesta prema Nazi režimu, a koji u sebi ima Hitlerovu sliku.

Pročitajte i ovo Rijetka slika Van Gogha prodana za nekoliko milijuna eura Procijenjena je na 100 milijuna eura Jedna od najranijih Van Goghovih slika prodana za milijunski iznos Aktivisti Palestinske akcije uništili su portret Lorda Balfoura, političara kojeg se povezuje s nastankom Izraela rasjekli i uništili VIDEO Palestinski aktivisti izveli akciju na poznatom europskom sveučilištu: Pogledajte snimku

'To je moj doprinos čovječanstvu. Možda jesam lud, ali volim ići na zahod', kazao je g. Berger.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene