Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Napasni su se kukci skrivali u madracu.


Elgin Ozlen i njegova djevojka, čija je namjera bila u ove blagdanske dane uživati u čarima New Yorka, vratili su se u Kaliforniju 'živi pojedeni' jer su hotelsku sobu morali dijeliti s krvožednim podstanarima - stjenicama.

Vezani članci Automobilom naletio na policajca Strava u New Yorku: Autom se u raskrižju namjerno zaletio na policajca Policajci u New Yorku autom su krenuli na prosvjednike Kaos u SAD-u: Šokantna snimka na kojoj policija gazi prosvjednike obilazi svijet

Napasni su ih kukci dočekali u madracu, što ljutiti Ozlen nije propustio zabilježiti kamerom u nadi da će video napokon natjerati inspekciju da poduzme nešto u vezi s hotelom Astor na Manhattanu.

Naime, svjedoče objave na TripAdvisoru i Yelpu, taj se hotel već par godina nalazi na udaru kritika zbog nehigijenskih uvjeta, no iz nekog razloga njegova su vrata još uvijek širom otvorena.

Istina, djelatnici hotela su se paru ispričali i vratili novac, međutim lijepe riječi nisu umirile Ozlena koji je Novu godinu, a ujedno i svoj rođendan, proveo s dragom u bolnici.

Amerika pogođena invazijom stjenica

"Dobili smo što smo i tražili. Odmor koji ćemo pamtiti do kraja života. Šteta je samo što to baš i neće biti lijepe uspomene", izjavio je Ozlen za ABC, kojem su korisnici na YouTubeu savjetovali da prtljagu spali kako stjenice ne bi preselio u vlastitu kuću.

Problem je u tome što se tih napornih kukaca užasno teško riješiti jednom kada se nastane jer ženke jajašca lijepe na skrivenim i uglavnom teško dostupnim mjestima (brojni su morali bacati namještaj, dizati parkete, pa čak i privremeno iseliti, op.a).

Stjuenice se hrane tako što noću sišu krv, pa iako ne prenose zarazne bolesti, kod pojedinih žrtava izazivaju alergijske reakcije.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook