Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poslovica 'čuvaj se osvete prezrene žene' nije nastala bez razloga. Igranje 's vatrom' mnoge je muškarce stajalo koječega - od ponosa pa do materijalnih dobara. Pročitajte o nekima od najekstremnijih slučajeva prema izboru Suna.


1) Da doznate kako vaš suprug ima čak tri ljubavnice što biste vi učinili? Amerikanka Tracy Hood Davis nevjernom suprugu nije rekla ništa već je kontaktirala sve tri ljubavnice (koje također nisu znale za postojanje 'onih drugih') i njih četiri su mu pripremile iznenađenje. Jedna ga je namamila u hotelsku sobu i vezala, a potom su ga sve četiri malo mučile i na kraju mu 'ponos' zalijepile za trbuh.

Vezani članci Josie Osvetnička dijeta: Dečko ju je ponizio zbog viška kilograma pa je objavila slike osvete Samantha Rawley Samohrana majka izgubila 90 kilograma kako bi se osvetila bivšem dečku koji ju je skrivao od roditelja

2) 37-godišnja Lynn Stead 'opeglala' je kreditnu karticu svojeg bivšeg ljubavnika 27 puta nakon što je doznala da se vratio bivšoj supruzi. Potrošila je oko 1.300 funti na putovanje i oko 240 na odjeću. Kasniej je ipak uhićena zbog prijevare.

3) Margaret McIntyre je poludjela od bijesa kad je doznala da je njezin suprug njihovu kuću iskoristio kako bi 'uskladištio' odjeću svoje ljubavnice koja joj tog časa nije bila potrebna. Kada je odlučio ostaviti je, u rezervnoj spavaćoj sobi zaboravio je nekoliko torbi. Kada ih je prekopala, u njima je, osim ljubavničine odjeće, pronašla i oružje - sačmaricu i municiju. Kontaktirala je svog odvjetnika i potom nevjernom suprugu priskrbila kaznenu prijavu zbog ilegalnog posjedovanja oružja

4) Studentica prava Deirdre La Touche odlučila je uzeti što joj pripada nakon što je doznala da je suprug vara s njezinom sestrom. Krivotvorila je njegov potpis i u njegovo ime posudila 22.000 funti.

5) Što može biti bolje od toplo servirane osvete? 42-godišnja Cindy otkrila je kako njezin suprug ima 18-mjesečno dijete s drugom ženom i odlučila mu se osvetiti. Izbacila ga je iz kuće u kojoj su zajedno živjeli 25 godina, ali ga je ipak pozvala na 'posljednju zajedničku večeru' tijekom koje mu je poslužila pitu od mesa i povrća u koju je dodala izmet njihova psa. Nakon što je pojeo poveći komad preljubnik je čak izjavio kako je to 'najbolja večera koju je pojeo posljednjih godina'.

6) Kada je bivši vozač taksija, 63-godišnji Terry Evans od osiguranja na prijevaru odlučio naplatiti 385.000 funti nakon prometne nesreće, trebao je to učiniti dugo, dugo nakon što je ostavio svoju suprugu. On je tvrdio da nakon nesreće ne može hodati, no bivša supruga ga je optužila za pretjerivanje. Osiguranje je poslalo svoje inspektore koji su Terryja koji nije ništa slutio snimili kako hoda bez pomagala. Morao je vratiti 250.000 funti osiguravajućem društvu.

7) Kada je 34-godišnja Tracey posumnjala da je vara suprug Paul, inače šef jedne PR tvrtke, odlučila je nešto reći svim njegovim poslovnim partnerima i kolegama. Majka dvoje djece poslala je mail s njegove adrese na 50-ak njegovih najvažnijih poslovnih partnera diljem Europe i SAD-a. U mailu je pisalo da Paul ima ekstremno mali penis koji ne bi mogao uzbuditi ni žensku nosnicu a kamoli nešto drugo.

8) 33-godišnja Heather bila je toliko bijesna kada je njezin ljubavnik Ken Dawson okončao njihovu šestomjesečnu vezu da se iživjela na njegovu kućnom ljubimcu. Uvjerila je jednod od Kenovih prijatelja da je pusti u njegov stan i potom je ubila njegovu perzijsku mačku Toddy.

9) Kada je Pearl otkrila kako njezin dečko Ian Johnstone ne samo da je u braku već ima i još tri ljubavnice, odlučila je pobrinuti se da nitko ne ponovi njezinu pogrešku. Na prometnoj ulici škotskog gradića postavila je nekoliko tabli. Na prvoj je pisalo - 'Ian Johnstone'. Na drugoj je pisalo - 'Viđate li se s njim?'. Na trećoj je pisalo - 'Ako da, onda ste tek jedna od četiri, plus supruga', a na svim je tablama još dopisala i njegov broj telefona.

10) Nakon što je doznala da njezin suprug ima ljubavnicu gđa. Hillier prvo je posjetila nju. Njih dvije su se potom posvađale i gđa. Hillier je uhićena. Nakon što  je puštena kući vratila se po svoj automobil koji je još bio parkiran ispred ljubavničine kuće i tamo u dnevnoj sobi ugledala nju u društvu svojeg supruga. Poludjela je i u potpunosti mu uništila 'ljubljeni' automobil u koji se svojim zabila najmanje 10 puta.