Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oko za oko, seks za seks

Iz osvete dečku se snimila s drugim u krevetu i sve objavila na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očito vođena zakonom 'oko za oko, seks za seks', Australka Lyn Kent odlučila je dečku na preljub odgovoriti istom mjerom.

Mlada je dama na Facebooku objavila kraći video u kojemu je 'voljenom' predstavila njegovu zamjenu, pa dočekala svojih zvjezdanih pet minuta jer je snimka postala viralna, a samim time i vrlo zanimljiva brojnim svjetskim medijima.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Thinkstock) Policija savjetuje Mislio je da dogovara posao stoljeća, ali nije bilo tako: Još dugo pamtit će taj dan Uhićen Hrvoje Vojković Hrvoje vojković Posao je započeo s Tuđmanovim unukom, Croatia osiguranje isplatilo mu je ogromnu otpremninu, a onda je pao jer nije posadio tulipane

"Percy Inglis misli da je zabavno varati. E pa šala sad ide na tvoj račun, prijatelju, jer sam i ja prevarila tebe", kazala je ispred kamere Kent, čiji je zapis skupio više milijuna pregleda na raznim platformama.

Kakvu je to izazvalo reakciju kod Inglisa ne znamo, ali vam zato možemo reći da su reagirali brojni stranci koji su Kent grubo osudili jednom nakon što su doznali da je mlada majka.

Naime, njezino su ponašanje između ostalog opisali kao neodgovorno i nezrelo, a na što im je atraktivna Australka, kojoj potreba za privatnošću i nije nešto izražena, odgovorila da želi još jedno dijete.

Hoće li ga dobiti s bivšim dečkom, sadašnjim ljubavnikom ili nekim trećim vidjet ćemo -  no jedno je prilično sigurno - kada zatrudni i to će podijeliti na svom profilu na Facebooku koji u ovom trenutku prati više od 40.000 znatiželjnika.  

Sorry for cheating on you Percy Inglis

Posted by Lyn Kent on Saturday, April 11, 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene