Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolan prizor

TOLIKO O LJUBAVI Grubo ga je odbila jer joj je prsten bio bezveze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veličina je nekim djevojkama, čini se, ipak itekako bitna.

Neimenovani Kinez iz Chengdua ostao je u petak navečer posramljen ispred mnogobrojinih promatrača jer se djevojka koju je naumio oženiti razočarala kada je vidjela zaručnički prsten.

Pročitajte i ovo Srcolika šuma - 1 trebala mu desetljeća Nevjerojatna priča! Nakon smrti supruge na poseban način odao počast njihovoj ljubavi Slika nije dostupna ljubav Vjerujete li u bajke? Oženili su se čim su se prvi put uživo ugledali

Naime, mlada je dama očekivala dijamant 'težak' najmanje karat, međutim kada je shvatila da je 'voljeni' u draguljarnici izabrao jeftiniji, naprosto se okrenula i otišla.

Do tog je trenutka prosidba na jednom od gradskih trgova išla u željenom smjeru, a čemu svjedoči i osmijeh koji nije skidala s lica dok su je uz prigodni hit Brune Marsa "Marry You" uveseljavali angažirani plesači.

Baš je našao mjesto: Ljudi bjesnili u kolonama jer je odlučio to učiniti nasred autoceste

Dapače, snimka otkriva i to da je bila na rubu suza kada je 'dragi' kleknuo, odnosno da je uživala u svakom trenutku dok je postavljao sudbonosno pitanje. 

Ipak, da je kod nekih veličina itekako bitna, postalo je jasno jednom nakon što je on otvorio kutiju čiji sadržaj nije bio dovoljno dobar da stavi na ruku.

"Je li samo toliko nepažljiv ili nikad nije ni mario za mene?", upitala je djevojka nešto kasnije preko SMS-a svoju prijateljicu, koja je poruku proslijedila medijima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene