Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zloglasni američki serijski ubojica Charles Manson dobio je dozvolu za brak, objavile su vlasti okruga Sacramento u ponedjeljak.


Manson (80) i Afton Elaine Burton (26) zatražili su početkom studenoga dopuštenje za vjenčanje u Kaliforniji, gdje Manson služi doživotnu zatvorsku kaznu.

Vezani članci Matthew Roberts (Foto: Arhiva/AFP) Kako je doznao da mu je monstrum otac? ''Pogledao sam se u ogledalo i shvatio da izgledam kao njegov blizanac" Charles Manson (Foto: AFP) Vođa kulta osuđen za niz ubojstava: Umro ubojica Charles Manson

Zahtjev je odobren i poslan u zatvor Corcoran, objavio je LA Times. Datum vjenčanja nije objavljen, ali po zakonu ono se mora provesti u roku od 90 dana od dobivanja dozvole.

Sa 16 je otkrila zloglasnog ubojicu, sada mu je bliža nego ikad

Burton, koja posjećuje Mansona otkako joj je bilo devetnaest i godinama ga pokušava osloboditi krivnje, novinarima je početkom 2014. objavila da se planiraju vjenčati. Manson je tada to zanijekao.

Čak i kao dođe do vjenčanja, Manson neće imati pravo na bračne posjete.

Manson služi doživotnu kaznu zatvora za ubojstvo sedmero ljudi i nerođenog djeteta u Los Angelesu. Među žrtvama sljedbenika Mansonova kulta bila je i Sharon Tate, trudna supruga Romana Polanskog. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook