Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio dozvolu

To mora da je ljubav: Charles Manson (80) ženi se 26-godišnjakinjom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zloglasni američki serijski ubojica Charles Manson dobio je dozvolu za brak, objavile su vlasti okruga Sacramento u ponedjeljak.

Manson (80) i Afton Elaine Burton (26) zatražili su početkom studenoga dopuštenje za vjenčanje u Kaliforniji, gdje Manson služi doživotnu zatvorsku kaznu.

Pročitajte i ovo Charles Manson (Foto: AFP) Sve je gore Ubojica Charles Manson završio u bolnici u teškom stanju Slika nije dostupna Žalio se Krvoločni ubojica traži ispravke od Wikipedije: 'Nisam je ubo nožem 7 puta'

Zahtjev je odobren i poslan u zatvor Corcoran, objavio je LA Times. Datum vjenčanja nije objavljen, ali po zakonu ono se mora provesti u roku od 90 dana od dobivanja dozvole.

Sa 16 je otkrila zloglasnog ubojicu, sada mu je bliža nego ikad

Burton, koja posjećuje Mansona otkako joj je bilo devetnaest i godinama ga pokušava osloboditi krivnje, novinarima je početkom 2014. objavila da se planiraju vjenčati. Manson je tada to zanijekao.

Čak i kao dođe do vjenčanja, Manson neće imati pravo na bračne posjete.

Manson služi doživotnu kaznu zatvora za ubojstvo sedmero ljudi i nerođenog djeteta u Los Angelesu. Među žrtvama sljedbenika Mansonova kulta bila je i Sharon Tate, trudna supruga Romana Polanskog. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene