Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve je gore

Ubojica Charles Manson završio u bolnici u teškom stanju

Charles Manson (Foto: AFP)
Charles Manson (Foto: AFP) Foto: Afp
Američki ubojica Charles Manson, naručitelj ubojstva glumice Sharon Tate 1969., u bolnici je i njegovo se zdravstveno stanje pogoršava, piše u srijedu na informativnoj stranici TMZ koja citira neimenovani izvor.

Po tom izvoru, ubojica sa svastikom tetoviranom na čelu, star 83 godine, odveden je hitno u pratnji pet policajaca u bolnicu u Bakersfieldu, u Kaliforniji, prije tri dana. Ondje je podvrgnut nizu pretraga.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Joško Markić Privedena jedna osoba Liječnik o stanju jednogodišnje djevojčice s opeklinama: ''Na respiratoru je, cilj je da ne trpi bolove''

"Neće dobro završiti po njega", tvrdi izvor TMZ-a.

Po TMZ-u psihopat je hospitaliziran u siječnju kako bi bio operiran nakon intestinalnih lezija i unutarnjeg krvarenja, ali je ocijenjeno da je preslab te je vraćen u zatvor.

Jedan od najpoznatijih kriminalaca u SAD-u u zatvoru je već više od 40 godina.

Osuđen je na smrt 1971. s četiri svoja sljedbenika zbog ubojstva sedam osoba, među kojima Sharon Tate, koja je tada bila supruga redatelja Romana Polanskog i trudna osam i pol mjeseci, u kolovozu 1969.

Njihove su kazne kasnije preinačene u doživotnu robiju.

Manson je krajem 2014. zatražio dopuštenje da se oženi 26-godišnjom Afton Elaine Burton, do čega nije došlo. Godine 2012. uložio jedan od bezbroj zahtjeva za prijevremenim oslobađanjem, koji mu je odbijen. Mora čekati 2027. kako bi mogao uložiti novi zahtjev. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene