Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ODABRALE MAME

Svi su ludi za Poli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetogodišnji NBA All Star Luka Dončić i dalje bilježi odlične rezultate i sve veći interes ne samo u SAD gdje trenutno igra za Dallas Mavericks već i u Europi!

 Kada smo pitali Luku koja je tajna njegova uspjeha kratko je odgovorio „taktički“ kretnjom i riječima, baš kao i na intervjuu prikazanom u našoj novoj TV reklami kojom otvaramo novu sezonu mnogobrojnih ovogodišnjih POLI aktivnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rukomet PH: CO Zagreb-Perutnina Pipo IPC 46-23

Bila je prva, a njezina iznimna kvaliteta osigurala je da je jednako dobra, najbolja i 45 godina kasnije. Potvrđuje i priznanje »Odabrale mame«.

Prva!

Poli je prva pileća posebna kobasica na europskom tržištu i sinonim za posebne kobasice od 1974. godine. Originalnom recepturom i tehnološki sofisticiranom proizvodnjom postavila je visoki standard koji još nitko nije uspio nadmašiti.

Kroz godine Poli obitelj se proširila ostajući vjerna svojoj avangardi. U segmentu hrenovki prvi na tržištu predstavili smo Poli hrenovke, koje sadrže čak 90% udjela pilećeg mesa, a u 2019. sa novim proizvodom Poli hammy, koja sadrži 90% pilećeg mesa mekog sočnog batka i zabatka, ušli smo u novu kategoriju šunki i šunkerica.

SOČNE POLI HRENOVKE sa čak 90% pilećeg mesa

Često se o hrenovkama prenose pogrešne informacije kako sastav čini meso lošije kvalitete. Za pripremu pilećih hrenovka koristi se meso koje se dobiva strojnom obradom pravih komada mesa, dijelova piletine. Stroj uklanja kosti i ostali nejestivi dio i proizvodi mljeveno meso. Dobra, ukusna i kvalitetna hrenovka nikako se ne može napraviti od sirovine slabije kvalitete. Zato preporučujemo da na proizvodu provjerite deklaraciju i vodite računa o udjelu mesa u hrenovci odnosno proizvodima.

Veliko priznanje naših potrošača

Na kraju uspješne 2019. godine stigao je i šećer na kraju, veliko priznanje naših potrošača. Poli kobasicu i Poli hrenovke u jedinstvenom istraživanju zadovoljstva korištenim proizvodima i uslugama odabrale su hrvatske majke.

Idealan omjer kvalitete i cijene!

U kategoriji posebnih kobasica preko 1400 majki odabralo je POLI kobasicu i u kategoriji hrenovki POLI hrenovku za proizvod kategorije vrijedan pečata i preporuke „ODABRALE MAJKE“. Poli kobasica pobijedila je u kategoriji posebnih kobasica ocjenom 4,55 (od 5), a POLI hrenovka pobijedila je u kategoriji hrenovki ocjenom 4,58 (od 5).

Ovo izuzetno veliko priznanje prihvaćamo s radošću i s ponosom ćemo ga nositi na svim našim proizvodima te komunikacijskim materijalima u 2020. godini!

NOVO!

Zadnjim lansiranjem POLI HAMMY nismo stali, idemo dalje u potrazi za najhrskavijim toplim zalogajima koje možete zamisliti – TOAST SENDVIČIMA!

Time odgovaramo ne samo na trendove već i potrebe domaćeg potrošača koji šunku najviše koristi u sendivčima a posebno toplim TOAST sendvičima.

Poli hammy toast je četvrtastog oblika, u listićima, 100% pileća šunka u 150 gramskom pakiranju i ubrzo na policama vaših dućana!

Pročitaj više na Poli.com.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene