Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ne donosite zaključke prerano, mnoge je na prvu uhvatila tuga. Video obavezno pogledajte do kraja.


Lukava su stvorenja ti naši divni prijatelji psi, a pogotovo im mozak radi kada se treba dokopati hrane. Zna to svak tko s njima ima posla, postoji li uopće vlasnik kojemu nisu pronašli slabu točku?

Vezani članci Obračun anakonde i psa Jedva spasili psa iz smrtonosnog zagrljaja anakonde, na kraju su svi bili potpuno iscrpljeni Erico (Foto: Instagam/ericobear) - 17 Erico je najslađi korgi na Instagamu, svi se raspekmeze kad ga vide

Međutim kada živite na ulici, mio pogled i dodir šapom često nisu dovoljni i treba uložiti dvostruk trud kako bi pao neki zalogaj u njuškicu.Shvatio je to i ovaj genijalac, koji kruh svoj svagdašnji zarađuje tako što igra na kartu sažaljenja.

Da je upravo o tome riječ potvrdilo je više korisnika Reddita, među njima i muškarac koji je svojedobno živio negdje u jugoistočnoj Aziji.

"Vidio sam ih mnoštvo da to čine, osobito blizu noćnih tržnica. Naprosto znaju da će tako bolje proći, da će uz predstavu prije nekoga zaustaviti i nagovoriti da baci nešto slasno", istaknuo je.  

Let me help you, buddy....