Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šaljite nam fotografije!

Uključite se i vi: Pustite brk, zgrabite fotić i recite 'DA' zdravlju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studeni već desetu godinu zaredom postaje mjesec brkova. Uključite se i vi u ovu akciju, pustite brkove i šaljite nam svoje fotke!

>Već desetu godinu zaredom mjesec studeni je poznatiji i kao 'Movember' - mjesec u kojem muškarci puštaju brkove kako bi sudjelovali u akciji podizanja svijesti o raku prostate i ostalim 'muškim' bolestima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema brijanja I 'Medvjedi' će biti brkati: Popularni hokejaši opet sudjeluju u Movemberu! Slika nije dostupna Počeo je Movember! Milijuni ljudi, jedan cilj: Brkovima do zdravlja!

Ove godine u akciji možete sudjelovati i na našem portalu. Budite dio velike fotogalerije naših čitatelja koji su se odlučili zauzeti za pravu stvar. Muškarci - pustite brkove, fotografirajte se i fotke šaljite na moj.report@novatv.hr, s naznakom: MOVEMBER.

Žene - nagovorite svoje dečke, muževe, braću, sinove ili prijatelje da se odvaže na ovaj korak! Pružite im podršku pa i vi šaljite fotke svojih nacrtanih ili zalijepljenih brkova!

Akcija traje cijeli studeni, a mi s nestrpljenjem očekujemo vaše fotografije!

Nemate brkove? Nema problema! Imamo mi brkove za vas, samo kliknite na našu aplikaciju i odaberite koji vam brk najbolje pristaje! Jer... Što je studeni bez brkova?

Sa strane Nove TV akciji se pridružio i naš Saša Lugonjić čiji ćete brk redovito moći viđati na malim ekranima.

Akciji je pristupio i naš poznati inovator Mate Rimac sa svojim električnim automobilom Concept One koji je za ovu priliku također ukrašen brkovima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene