Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

USPJELA SAM!

Smršavjela sam 27 kg i vratila mladenačku liniju nakon poroda

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +1 PR Galerija 1/6 >>
Biti majka je prelijepo, ali ako ne vodite računa o sebi, snosit ćete posljedice. Ovo vam govorim iz iskustva!

 Moje ime je Helena i majka sam dvoje djece. Moja djeca su moja najveća radost u životu, ali porod je na meni ostavio posljedice. Udebljala sam se, postala neprivlačna, nezadovoljna sobom, ljubomorna na prijateljice i često sam padala u depresiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija SVI ŽELE BITI MRŠAVI Tiranija vitkosti: Lažni lijekovi za mršavljenje preplavili Europu, sadrže šećernu vodu, teške metale, otrov za štakore... PR SMRŠAVITE NA BRZ I PRIRODAN NAČIN 4 prirodne stvari za mršavljenje koje ljekarne kriju od vas

Prije sam bila jako vitka i zgodna. Privlačila sam poglede i moj suprug mi je stalno davao komplimente. Kada sam ostala trudna sve se promijenilo. Odnos između nas je zahladio, nisam više dobivala komplimente na račun svog izgleda i bili smo sve manje intimni. Zatim su došla djeca...

Kako to obično biva, posvetila sam svoje vrijeme isključivo njima. Nisam obraćala pažnju na sebe, niti na svog supruga. Zapustila sam kako sebe tako i svoj brak i prijatelje. Sve do trenutka kada sam shvatila da sam ostala sama!

Nisam se mogla sjetiti kada smo posljednji put suprug i ja bili intimni, niti kada sam se posljednji put vidjela s prijateljima. Bila sam na rubu i u narednim mjesecima sam POKUŠAVALA SVAŠTA SAMO DA IZGUBIM VIŠAK KILA I PONOVO POSTANEM LIJEPA SEBI, ZADOVOLJNA SOBOM I PRIVLAČNA SVOM SUPRUGU.

PR PR

Svašta sam isprobala, a najjednostavnije rješenje se pokazalo najučinkovitijim

Imam pune police knjiga i vodiča za mršavljenje, računalo mi je prepuno raznih članaka o mršavljenju i sve je to dokaz da sam bila ozbiljna u svojoj namjeri da se fizički dovedem u red.

I izvod mog bankovnog računa je bio dobar pokazatelj koliko sam uložila u zdravu prehranu, knjige o mršavljenju i proizvode koji su obećavali gubitak kilograma.

Iako sam mnogo slobodnog vremena posvetila prehrani, rezultati su nažalost izostali.

Ponekad bih možda i izgubila kilogram, dva ili tri, ali čim bih pogriješila u prehrani, oni bi se vratili. To mi se dogodilo već mnogo puta, ali ovaj put sam bila posebno razočarana. Nisam znala što bih više isprobala. Postala sam očajna.

Ovo nije priča s tužnim krajem. Zapravo je kraj vrlo sretan jer sam sutradan otkrila tajnu koja je potpuno promijenila moj život. Dopustite mi da vam kažem zašto je Slim Excelle, koju sam otkrila surfajući internetom, tako nevjerojatna.

PR PR

Moja pobjeda nad kilogramima: tajna s kojom sam smršavila 27 kg

Svaki proizvod za mršavljenje koji sam isprobala mi je donio razočaranje. Razočarala me i svaka dijeta.

Iako su mnogi forumaši preporučivali Slim Excelle i kleli se u nju, bila sam vrlo skeptična.

Kada sam primijetila prve rezultate nakon samo 4 dana uporabe, mislila sam da griješim.

Mislila sam da je to samo plod moje mašte, ali sam se počela osjećati drugačije. Čim sam ušla u kuću, otišla sam se izvagati i od uzbuđenja sam počela toliko vrištati da sam gotovo probudila svoju djecu. Bilo je jasno da sam izgubila 3 kilograma u samo 4 dana!

Znam što mislite. Tri kilograma nisu velika stvar kad se uzme u obzir koliko sam bila debela. Međutim, ti izgubljeni kilogrami su mi značili više nego bilo što na svijetu u tom trenutku.

To je bila najdrastičnija promjena koju sam ikada vidjela. Pogotovo jer nisam mijenjala svoj način života, ni aktivnosti ni prehranu.

Od tog trenutka, Slim Excelle je postala dio mog života. Dan za danom bih se odmah nakon buđenja pogledala u ogledalu i izvagala. Prvih nekoliko jutara sam bila zadovoljna, a nakon pet ili šest dana sam primijetila i prve promjene u ogledalu. Nije to bilo ništa drastično, ali promjena se nije mogla zanijekati. Svaki dan sam bila sve tanja. Smršavila sam 8 kg!

Moja briga za zdravlje: Slim Excelle sadrži potpuno prirodne sastojke!

Trudila sam se ne dozvoliti entuzijazmu da me obuzme. Uostalom, promjena je mogla biti i samo privremena. Još me nešto brinulo: što ako proizvod ima negativne učinke na moje tijelo koje ne mogu primijetiti? Naravno, svaki dan sam bila sve više oduševljena svojim tijelom, ali moje zdravlje je bilo važnije.

Zbog brige za zdravlje, tjedan dana kasnije sam na rutinskom pregledu kod liječnika zatražila njegovo mišljenje. Trebalo mi je profesionalno mišljenje, iako je moj liječnik već bio naviknut na moje stalno kukanje zbog viška kilograma. Podrobno je pogledao popis sastojaka Slim Excelle i uvjerio me da je proizvod potpuno prirodan.

Rekao je da mi proizvod ne može naškoditi, ali mi nije mogao garantirati da će imati učinka. Nakon rutinskog vaganja morao je priznati: Proizvod očito djeluje. Smršavila sam 15 kg!

Moj novi život: Konačno sam opet sretna

Otišla sam kući bez ikakve sumnje. Slim Excelle je rješenje mog problema. Nakon tri tjedna moje tijelo je bilo potpuno preoblikovano. „Trudnički trbuh“ mi je se potpuno poravnao i čak sam pozirala u bikiniju.

Znam kako je kada se čovjek ne može riješiti kilograma, ali sada se osjećam preporođeno.

Prošla su tri mjeseca i još uvijek koristim Slim Excelle. Smršavila sam 27 kg!

Osjećam se zavodljivo. Konačno opet mogu nositi svoju lijepu odjeću kada izlazim s prijateljima i čak pozirati u svojim omiljenim kupaćim kostimima.

PR PR

Život mi se promijenio otkako sam otkrila Slim Excelle.

Moj zaključak: Kako Slim Excelle može promijeniti i vaš život?

Da biste znali kako se osjećam samo si zamislite ovo:

- Više ne moram eksperimentirati s različitim dijetama!
- Ne moram se izgladnjivati i boriti se s osjećajem gladi!
- Nikada više neću zavidjeti prijateljicama na figuri kakvu sam oduvijek željela!

Je li Slim Excelle pogodna za vas:

Zamislite kako ćete se osjećati kada se napokon riješite viška kilograma i dobijete figuru kakvu ste oduvijek željeli!
Zamislite da možete biti potpuno opušteni u uskim trapericama ili kupaćem kostimu na plaži.
Što će reći vaši prijatelji, obitelj i suradnici kad primijete kako odjednom dobro izgledate?
Dobijte tijelo kakvo ste oduvijek željeli.
Samo zapamtite: Čitanje o uspjesima drugih vam neće pomoći da smršavite. Sami morate odlučiti promijeniti svoj život.
Morate napraviti prvi korak.

Napravite sljedeći korak, kliknite na link i uživajte u životu o kakvom ste mogli samo sanjati!

POSEBNA PONUDA

Ako i vi želite promijeniti svoj život kao što sam ja svoj, iskoristite posebnu ponudu koju sam vam omogućila.

Svi čitatelji koji naruče Slim Excelle u iduća 24 h će ju dobiti po posebnoj akcijskoj cijeni – 50%!

Nemojte gubiti vrijeme i KLIKNITE OVDJE da naručite Slim Excelle prije nego što bude prekasno!

Važno upozorenje: Potražnja za Slim Excelle je toliko visoka da je moguće da će se zalihe rasprodati! Požurite s narudžbom i dobijte svoju Slim Excelle. Trenutno ima zaliha!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene