Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dron je muškarcu otkrio da se supruga s ljubavnikom nalazila tek nedaleko od njihovog doma, na jednom parkiralištu.


Muškarac skriven iza nadimka YAOG upravo se pomirio s time da je njegovom braku došao kraj, da je jedna veza stara čak 18 godina prošlo svršeno vrijeme. Naime, napokon je dobio nepobitan dokaz da ga supruga vara, a do njega je stigao zahvaljujući dronu, besposadnoj letjelici koja mu je poslužila kako bi se uvjerio u to da njegove sumnje nisu bile neutemeljene.

Vezani članci Na ruski grad pao dron VIDEO Na ruski grad pao isti dron koji se srušio na Zagreb: Nastao krater, ima ozlijeđenih Prevarant se predstavljao kao policajac - 3 Pretvarao se da je policajac na tajnom zadatku pa pokrao starije za stotine tisuća eura: Policija opisala kako operira

YAOG se s nepovjerenjem mučio već neko vrijeme, pa je tako prije dvije godine korisnike društvene mreže Reddit upitao što je pametnije činiti kada čovjek nije siguran je li mu partner vjeran, je li bolje to istražiti ili je mudrije praviti se da problema nema.

U međuvremenu je potreba za otkrivenjem pravog stanja stvari očito pobijedila, pa je nabavio dron kako bi mogao biti za petama ženi.

I doista, prije nekoliko dana ju je pomoću letjelice opremljene kamerama uhvatio na djelu, kako se nalazi i ljubi s drugim muškracem na parkiralištu smještenom tek nedaleko od njihovog doma.

"U posljednje vrijeme je često odlazila iz kuće nakon telefonskih poziva. Govorila mi je da je zovu s posla, ali mi je u međuvremenu jedna osoba dojavila da se nešto sumnjivo zbiva. Više puta sam je pratio, ali sam se vraćao praznih ruku.

Tko bi ga znao, možda joj je netko dojavljivao da napuštam kuću, a možda nisam bio sretne ruke. Kako bilo, nabavio sam dron i napokon je uhvatio na djelu", napisao je YAOG, koji je dokaz podijelio s cijelim svijetom u ponedjeljak unatoč preporuci odvjetnika da to ne čini. 

Dapače, razočarani je muškarac najavio da će na svom kanalu u srijedu objaviti i trenutak kada se suočio sa suprugom, te objasnio da snimku najprije mora urediti kako se na njoj ne bi vidjela njihova djeca.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju