Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sada stupa u peti brak!

Prvi suprug joj je pobjegao s majkom, drugi je bio 'zamjena', treći bigamist...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Serijska' nevjesta iz Velike Britanije udavala se 4 puta prije 24. rođendana. No, ni s četvrtim suprugom nije pronašla sreću, pa planira i peto vjenčanje.

Alison Smith iz Arbroatha u Škotskoj i nakon četvrtog propalog braka odbija prihvatiti činjenicu da joj brak jednostavno nije suđen. No, u tome vjerojatno nije jedina, ali ono što je zanimljivo u njenom slučaju jest načini na koje su ti brakovi završavali.

Pročitajte i ovo Ilustracija vatrena nevjesta VIDEO Mladenka u bijegu: Pucala iz pištolja na vjenčanju, sad je traži policija Slika nije dostupna U Hrvatskoj sve više razvoda, Zagreb rekorder

Njen prvi suprug George pobjegao je s njenom majkom samo deset dana nakon vjenčanja. Drugi suprug Daniel, zapravo je bio 'rezerva' nakon što je Alisonin zaručnik odustao od vjenčanja nekoliko trenutaka prije no što su trebali izreći zavjete. Samo da napomenemo, Alison se za Daniela udala u visokom stupnju trudnoće (trudna je bila s bivšim zaručnikom koji je odustao od braka).

Trećeg supruga, 50-godišnjeg Williama, ostavila je nakon što je saznala da se prije njihova vjenčanja nije rastao s dotadašnjom suprugom.

Njen četvrti brak potrajao je čak četiri godine, no njen suprug broj 4 ostavio ju je nakon što je doznao da Alison ima ljubavnika, budućeg supruga broj 5 s kojim Alison trenutno živi. Još nešto, četvrti suprug bio je prijatelj njenog prvog supruga/očuha. Prilično zamršeno, zar ne?

Ovo bi se možda moglo protumačiti kao sadržaj neke niskobudžetne sapunice, no priča ne završava ovdje. Naime, prvom suprugu, Georgeu i svojoj majci, s kojom je pobjegao samo deset dana nakon vjenčanja, sve je oprostila, te im je čak bila i djeveruša na vjenčanju. Ali i to još nije sve, George ju je čak i otpratio do oltara na njenom četvrtom vjenčanju.

Alison sada živi s Davidom, čovjekom zbog kojeg joj se raspao četvrti brak, piše Daily Mail. 'Ne možemo se još vjenčati jer Alison još čega rastavu', rekao je David.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene