Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Unatoč otkriću koje je oba partnera šokiralo, par je odlučio nastaviti bračno putovanje i boriti se za svoju vezu.


Neimenovani floridski milijarder (68) i njegova 44 godine mlađa supruga otkrili su sasvim slučajno prije par dana da su djed i unuka dok su pregledavali fotografije u njegovom obiteljskom albumu, prenosi list Florida Sun, čiji se novinar također nije mogao načuditi kako se sudbina s njima poigrala.

Vezani članci Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Ekscentrični redatelj koji je bio ponosan samac pokazao zbog kakve je ljepotice prestao biti neženja Adele i Simon Konecki (Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL) Proslavila se jer nije prestajala plakati za bivšim, hoće li to i sada biti slučaj?

Naime ispalo je da je djevojka kći njegova najstarijeg sina iz prvog braka, pa ako se pitate kako je moguće da za nju uopće nije znao, eto i logičnog objašnjenja.

Prije više desetljaća junaka je ove priče napustila tadašnja supruga, koja je sa sobom na nepoznatu lokaciju odvela i njihovu djecu. Iako se trudio, kroz sve ove godine obitelji nije uspio ući u trag, a to čak nije uspjelo niti privatnim istražiteljima na koje je izdvojio dosta novaca..

U međuvremenu se ponovo oženio, postao otac još nekoliko puta, međutim i taj je brak nesretno završio prije otprilike sedam godina. 

Razvod ga je praktički bacio na prosjački štap, no već dvije godine kasnije iznenada je sve pošlo nabolje. Na lutriji je osvojio nekoliko milijuna dolara što mu je omogućilo da preseli u elitnu četvrt Miamija, pa se više nije imao na što žaliti osim na usamljenost.

Upravo se iz tog razloga obratio za pomoć agenciji koja posreduje pri sklapanju poznanstva, te je među svim profilima izabrao djevojku njegove vlastite krvi koja mu je u lipnju ove godine postala supruga.

Otac ju je izbacio iz kuće

Paru je već na prvom spoju sjajno krenulo, možda između ostaloga i zato što ga je pogodila njezina također prilično teška životna priča. Djevojka mu je priznala da je za tinejdžerskih dana bila dosta nestašne prirode, što je rezultiralo trudnoćom, odnosno time da ju je otac izbacio iz kuće.

To ju je prisililo da odseli u sasvim drugi grad i postane "egzotična plesačica", baš kao što su je nagomilani računi i dijete natjerali da pokuša pronaći imućnijeg muškarca preko agencije.

Ostatak priče znate, da je sve bilo divno i krasno do trenutka kada je on otvorio obiteljski album, odnosno sve dok ona nije naišla na fotografiju na kojoj je prepoznala vlastitog oca.

Ipak, par je odlučio da se neće razvesti, da će se boriti za svoju vezu unatoč šokantnom otkriću: "Tek sad mi je jasno zašto sam se osjećao prilično čudno kada sam je ugledao na fotografiji, zašto sam imao osjećaj da proživljavam deja vu.

No neću se predati iako smo u rodu. Iza sebe već imam dva propala braka i odlučan sam da ista sudbina ne zadesi i treći", ispričao je novinaru djed, kojem je supruga pružila punu podršku.

"Svi su parovi na svoj način posebni, a naša je veza toliko čvrsta da niti ovakvo što nije dovoljno da nas rastavi", dodala je.