Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neopreznog Australca zmija je ugrizla 45 minuta nakon što ju je ubio.


Jakea Thomasa, volontera iz Australije koji radi na održavanju groblja, ugrizla je zmija. To ne bi bilo ništa neobično da ga nije ugrizla čak 45 minuta nakon što ju je prepolovio lopatom.

Vezani članci U Španskom ubijena zaštićena vrsta zmije - 1 U Zagrebu pronađena ubijena zaštićena vrsta zmije, iz Dumovca zgroženi: ''Tužno i ružno. Molimo vas da razbijate predrasude vezane uz neke životinjske vrste'' Poskok ugrizao dječaka starog tri godine (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Koristimo posljednje zalihe seruma proizvedenog u našem Imunološkom zavodu, a ugriza zmija ove godine više od prosjeka

Naime, nakon što je kosio pokosio travu na lokalnom groblju, 66-godišnjak je uočio zmiju na vrhu nadgrobnog spomenika pa ju je prepolovio lopatom i nastavio raditi, piše Emmirates 24/7.

VIDEO Uzeli kauč, a s njim dobili i OVO... Užas!

Nakon nekog vremena Thomas se vratio ostacima zmije i kad je gurnuo ruku u vazu, osjetio je ugriz. Odmah nakon toga je prevezen u bolnicu gdje su mu dali protuotrov.

'Ruka će mi biti natečena barem tjedan dana. Od sada se više neću približavati zmijama, bile one žive ili ne', kazao je Thomas. Naime, stručnjaci tvrde da zmija i do sat vremena nakon smrti može refleksno ugristi.
 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook