Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok je bio u komi

Poznati neurokirurg tvrdi da je vidio raj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati neurokirurg, školovan na Harvardu i drugim poznatim medicinskim sveučilištima, tvrdi da je vidio raj.

Dr. Eben Alexander je proveo sedam dana u komi te tvrdi da je za to vrijeme vidio raj i sada zna da postoji život poslije smrti. Svoje iskustvo u zagrobnom životu opisao je u novoj knjizi 'Dokaz raja'.

Pročitajte i ovo Josip Paladino (Foto: Pixell) Rebro je završena priča Sve je više ponuda na stolu: Interes za uglednim neurokirorgom Josipom Paladinom raste, no gdje bi zapravo mogao nastaviti raditi? Slika nije dostupna Rebro mu nije produžilo ugovor Josip Paladino: "Nisam ovo radio zbog novca. Žao mi je što me tjeraju u mirovinu, mogao bih još mnogima pomoći"

>> Vjernik je želio znati: Ima li u raju seksa?

Za magazin Newsweek rekao je da je na početku svog putovanja bio na mjestu koje izgleda poput bijelo-rozih oblaka, koji su rasuti po tamno plavom nebu. Nakon toga su se iznad oblaka pojavila prozirna, svjetleća bića koja su plovila nebom, ostavljajući tragove za sobom.

Za ova bića tvrdi da nisu bili ni ptice ni anđeli, već neka nadnaravna bića koja ne postoje u zemljskom životu. Ono što mu je bilo posebno zanimljivo bio je zvuk koji su ta bića proizvodila. Rekao je da je taj zvuk bio opipljiv, gotovo poput kiše, koja vas ne smoči.

Usprkos ovim tvrdnjama koje dolaze od poznatog neurokirurga, mnogi su još uvijek skeptični.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene