Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glas Koncila mu odgovorio

Vjernik je želio znati: Ima li u raju seksa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ima li u raju seksa? Pitanje je čitatelja objavljeno u tjedniku Glas Koncila.

Jedan je student uputio redakciji pismo u kojemu piše kako nema djevojku i često susreće žene osobe na ulici, televiziji, u kafiću i kada ih ugleda, zamišlja da su 'u krevetu', prenosi Večernji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HRVATSKA (NI)JE SEKULARNA DRŽAVA Pljušte reakcije zbog Miklenićeva komentara: GLAS traži reviziju tzv. Vatikanskih ugovora Slika nije dostupna Prozvao Karamarka Crkva se ogradila od kritika glavnog urednika Glasa Koncila

'Imam seksualne maštarije, što mislim da je normalno. Radujem se što ću naći djevojku i što ću, ako Bog da, imati djecu, voljeti se i živjeti zajedno. Mene zanima sljedeće: Da li u raju, kako tvrde svi da je to jedan veliki prostor u kojem se svi vesele i raduju itd., da li i tamo ima seksa ili kakvih sličnih seksualnih zadovoljstava', zapitao se student.

Glas Koncila odgovorio mu je kako u raju serksa nema! 'Posve je proizvoljna vaša pretpostavka da je raj prostor jer time zemaljsko prenosite u raj koji nadilazi sve zemaljsko, a u raju se ljudi – kako je rekao Isus – niti žene niti udavaju.A apostol Pavao u 1. poslanici Korinćanima, govoreći o onostranosti, navodi da je pisano: 'Što oko ne vidje, i uho ne ču, i u srce čovječje ne uđe, to pripravi Bog onima koji ga ljube', odgovaraju mu iz Glasa Koncila.

Glas Koncila uputio je čitatelja i da ne poseže za 'tzv. 'muškim' ili 'ženskim' časopisima' da ne prati 'televizijske programe ili internetske stranice koje ne pridonose higijeni mašte jer one – kao i loša hrana – dovode do trovanja'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene