Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Dubaiju je snimljen bizaran prizor - jedna je deva trčala autocestom 'prema slobodi', a sve su snimili iznenađeni vozači.


Christopher Lee i Peter Graham su toga dana, kao i obično, krenuli odigrati partiju golfa, ali ih je na putu do golf terena zatekao neobičan prizor na autocesti. Ugledali su devu koja je trčala i do 40 kilometara na sat niz autocestu, piše The Sun. Deva je, kao uzoran sudionik u prometu, uspjela čitavo vrijeme ostati unutar svoje trake, ali je problem bio što je usporavala promet.

>> Trenutak koji se može dogoditi bilo kojem vozaču: Pazite na divljač!

'Promet je bio usporen, mislili smo da se dogodila prometna nesreća. Odjednom smo vidjeli devu kako trči između automobila, a svi su se automobili pokušali maknuti s njezinog puta', rekao je Graham. Vjeruje se da je životinja pobjegla s obližnje plaže gdje se jahanje na devama nudi turistima. Ovoj je devi takav život,očito, dosadio pa je autocestom bježala prema slobodi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Vezani članci Nesreća na A3 U sudaru na autocesti A3 kod Popovače jedan automobil završio na krovu, dvije osobe zatražile liječničku pomoć Gužve na cestama, ilustracija Njemački ADAC upozorava na lažnu pomoć na cesti u Hrvatskoj: Opisali kako djeluju manipulatori