PR
PR

Svakodnevica istovremeno može biti uzbudljiva i jednostavna, ovisno o perspektivi. Baš kao što i iskustvo plaćanja može biti više od samog trošenja.


 Dopusti da ti pokažemo kako se kroz oči članova Diners Cluba običan dan pretvara u nezaboravnu pustolovinu i zakorači u svijet pametnijeg plaćanja.

Vezani članci Slika nije dostupna Preuzmite novu mobilnu aplikaciju DNEVNIK.hr Slika nije dostupna NEMOGUĆA MISIJA Evo zašto još ne možete skinuti aplikaciju za pacijente

Živimo na početku budućnosti i zato smo stvorili suvremeno financijsko iskustvo u kojem digitalno nije samo šminka, već način života. Svoju Diners Club karticu sada možeš zatražiti 100% digitalno, u samo nekoliko klikova. Bez papira, bez potpisa, bez imalo gnjavaže. Pametno.

A čekaj samo da vidiš našu novu mobilnu aplikaciju ECC Mobile. Prati kako trošiš i upravljaj svojim financijama fleksibilnije nego ikad. Pomnoži sreću, a troškove podijeli na rate – njih čak 36! A ako ti ulete izvanredni izdaci, nema problema, jednostavno preskoči ratu za taj mjesec. Ili plati sve odjednom – ti odlučuješ. I plaćaš pametnije!

Sve što sad trebaš učiniti je otići na www.diners.hr, zatražiti svoju Diners Club karticu u par klikova i ona će ti stići na adresu za nekoliko dana. Učini to do 31.12. i oslobodit ćemo te plaćanja članarine za prvu godinu korištenja. Prilično pametno, ha?

Ali učinimo stvari još zanimljivijima. Pripremili smo trostruki izazov za one koji žele više. Odvaži se i sudjeluj, možeš samo profitirati. U tri mjeseca ostvari tri cilja, a mi ti za svaki umanjujemo sljedeći račun. Uštedi do 300 kuna za nova iskustva. Jesmo rekli da je pametno? Pametno je.