Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već je 10 godina prikovan za krevet

Ovo je najdeblji čovjek na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanac koji svakodnevno za doručak pojede 8 hot dogova ponio je titulu najdebljeg muškarca na svijetu.

42-godišnji Keith Martin trenutno teži oko 370 kilograma zbog kojih je već godinama prikovan za krevet, a za njega se svakodnevno brine tim od 18 ljudi, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Kontraproduktivno Britanci imaju novu definiciju ekstremizma: Mogla bi ugroziti slobodu govora

'Kada sam imao 16 godina umrla mi je majka i nakon toga sam se prestao brinuti o sebi. Nije me bilo briga što će mi se dogoditi. Jeo sam sve i svašta. Krivim sebe i mrzim se zbog toga što sam si učinio', rekao je Keith.

Keith izlazi iz kuće jedino kada ide u bolnicu na liječnički pregled, a tada po njega dolazi osmero bolničara kako bi ga prebacili u sanitetsko vozilo koje je posebno ojačano kako bi ga moglo prevesti do bolnice.

Liječnici su mu rekli da mora izgubiti barem polovicu sadašnje težine kako bi uopće mogli početi razmišljati o ugradnji želučane premosnice koja bi mu dodatno trebala pomoći u mršavljenju.

>> Ima 330 kg i uživa u seksu šest puta dnevno!

Keith je titulu najdebljeg čovjeka na svijetu preuzeo od Meksikanca Manuela Uribea koji je nekada težio 450 kilograma, no drastičnom dijetom je izgubio čak 250 kilograma.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene