Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vratio joj se suprug

Ima 330 kg i uživa u seksu šest puta dnevno!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon razvoda prije tri godine Pauline Potter nabacila je još 128 kg. No, upravo je to bilo presudno da joj se bivši suprug vrati i da sada, usprkos njezinih 330 kg, u seksu uživaju čak šest puta dnevno.

Pročitajte i ovo Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli" Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka

Iako ju je napustio, bivši suprug Alex odlučio se vratiti Pauline kada je vidio da je deblja još 128 kilograma, piše Daily Mail. Pauline Potter, iz Sacramenta, Californije, ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najdeblja žena na svijetu.

47-godišnji Alex tvrdi da je njegova supruga usprkos debljini, odlična u krevetu i da nikada nije imao toliko dobar seks. Sada žali što ju je prije tri godine napustio.

'Pauline ima 450 kilograma, ali mi svaki dan vodimo ljubav. Napravio sam najveću pogrešku u životu kada sam je ostavio i kada se udebljala još 128 kilograma. No, Pauline je odlična u krevetu, bolja je od ijedne druge žene s kojom sam spavao. Prvi dan kada smo se pomirili, vodili smo ljubav šest puta dnevno', isprtičao je Alex.

Pauline je priznala da u seksu ipak na njezinog supruga pada gotovo sav dio posla. 'Pomaže mi što sam do 12 godine trenirala gimnastiku. Vrlo sam rastezljiva', dodala je. Alex se nadovezao kako je njihov seks i opasan jer krevet svaki čas može puknuti i mogu oboje nastradati. Pauline je u budućnosti ipak odlučila malo smršavjeti, barem 100 kilograma, kako bi mogla samostalno hodati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene