Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Surogat majka

Ovisnica o trudnoći: Čeka 9. i 10. dijete i ne misli prestati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
48-godišnja Britanka ovisnica je o trudnoći.

Jill Hawkins nosi blizance koji će joj biti deveto i deseto dijete kao surogat majci. I tu ne misli stati. Iako su joj se kod osme trudnoće pojavile komplikacije, ovisnost o trudnoći bila je jača. Ova tajnica nije udata i nema vlastite djece, ima samo dvije mačke, a većinu života provela je na porodiljnom dopustu. Plan joj je do 50. godine imati još dvije trudnoće, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za majkom Šok na školskom dvorištu: Pronađena tek rođena beba, pothlađena i jedva živa Kelsey Hatcher MEDICINSKI FENOMEN Žena s dvije maternice rodila dvaput u dva dana: Ovo se događa jednom u 50 milijuna slučajeva

>> Postala majka u 53. godini, iako je pila kontracepcijske pilule

'Roditelji su mi se zabrinuli zbog komplikacija u trudnoći 2010. koje su mi ugrozile život, no, zaboravila sam na to. Odlučila sam to opet učiniti. Trudnoću doživljavam vrlo ispunjavajućom. Po prirodi sam darežljiva osoba, a mogućnost davanja djece je ono što ja radim', ispričala je Jill. 'Bila sam u ekstazi kada sam saznala da nosim blizance. Kao da sam prvi puta bila trudna', dodala je.

2004. pokušala počiniti samoubojstvo

Njezinih prvih sedam trudnoća začeto je s njezinim jajnim stanicama i očevim sjemenom. No, više ne može prirodno zatrudnjeti pa su za ostale trudnoće bili potrebni smrznuti embriji. Posljednji par roditelja, ispričala je Jill, izabrala je jer su bili privlačni, a suprug je izgledao kao Kevin Costner.

Kada je bila prvi puta trudna šefu je lagala da ima dečka, a da je dijete naposlijetku umrlo. Godinu dana nakon prve surogat trudnoće Jill je dijagnosticirana depresija, a 2004. je čak pokušala počiniti samoubojstvo. Za 'troškove' svake trudnoće dobije 12.000 funti, a otkrila je i da se nikada nije zaljubila. 'Ljudi misle da sam luda, ali mojim prijateljima je to već normalno', zaključila je Jill.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene