Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

48-godišnja Britanka ovisnica je o trudnoći.


Jill Hawkins nosi blizance koji će joj biti deveto i deseto dijete kao surogat majci. I tu ne misli stati. Iako su joj se kod osme trudnoće pojavile komplikacije, ovisnost o trudnoći bila je jača. Ova tajnica nije udata i nema vlastite djece, ima samo dvije mačke, a većinu života provela je na porodiljnom dopustu. Plan joj je do 50. godine imati još dvije trudnoće, piše Daily Mail.

Vezani članci Izabel Kovačić Lijepa supruga domaćeg nogometaša potvrdila nagađanja i pokazala trudnički trbuščić Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom

>> Postala majka u 53. godini, iako je pila kontracepcijske pilule

'Roditelji su mi se zabrinuli zbog komplikacija u trudnoći 2010. koje su mi ugrozile život, no, zaboravila sam na to. Odlučila sam to opet učiniti. Trudnoću doživljavam vrlo ispunjavajućom. Po prirodi sam darežljiva osoba, a mogućnost davanja djece je ono što ja radim', ispričala je Jill. 'Bila sam u ekstazi kada sam saznala da nosim blizance. Kao da sam prvi puta bila trudna', dodala je.

2004. pokušala počiniti samoubojstvo

Njezinih prvih sedam trudnoća začeto je s njezinim jajnim stanicama i očevim sjemenom. No, više ne može prirodno zatrudnjeti pa su za ostale trudnoće bili potrebni smrznuti embriji. Posljednji par roditelja, ispričala je Jill, izabrala je jer su bili privlačni, a suprug je izgledao kao Kevin Costner.

Kada je bila prvi puta trudna šefu je lagala da ima dečka, a da je dijete naposlijetku umrlo. Godinu dana nakon prve surogat trudnoće Jill je dijagnosticirana depresija, a 2004. je čak pokušala počiniti samoubojstvo. Za 'troškove' svake trudnoće dobije 12.000 funti, a otkrila je i da se nikada nije zaljubila. 'Ljudi misle da sam luda, ali mojim prijateljima je to već normalno', zaključila je Jill.