Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna trudnoća

Postala majka u 53. godini, iako je pila kontracepcijske pilule

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Debbie Hughes je mislila da će, kad napuni 53 godine, jedine bebe o kojima će se brinuti biti njene unuke. Međutim, iako je pila kontracepcijske pilule, postala je jedna od najstarijih britanskih majki koje su začele prirodnim putem.

Debbie Hughes je mislila da će, kad napuni 53 godine, jedine bebe o kojima će se brinuti biti njene unuke. Međutim, iako je pila kontracepcijske pilule, postala je jedna od najstarijih britanskih majki koje su začele prirodnim putem. Rodila je zdravog dječaka Kylea.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Slika nije dostupna Obitelj pod istragom Šokantan slučaj u Velikoj Britaniji: Jedanaestogodišnja djevojčica rodila, roditelji tvrde kako nisu znali da je u drugom stanju

Hughes je napravila test za trudnoću tek nakon što ju je obitelj počela zadirkivati da je počela dobivati na težini, a ideju da bi mogla biti trudna odbacila je kao nemoguću s apsolutnom sigurnošću.

'Već sam rodila troje djece i mislila sam da je to to', kazala je. 'Pila sam kontracepcijske pilule čisto da budem sigurna, ali nikad mi nije palo na pamet da bih u svojoj dobi mogla ostati trudna. Baka sam i obožavam svoje unuke, ali nisam mislila da bih i sama mogla imati još jednu bebu.' kazala je.

Hughes živi s 45-godišnjim partnerom Paulom Clarkeom i nisu planirali proširivati obitelj. Već ima dvojicu sinova, 26-godišnjeg Marka i 11-godišnjeg Brandona. Kćer Hayley tragično je preminula tjedan dana prije osamnaestog rođendana. Hughes je i baka dvjema Markovim kćerima, dvogodišnjoj Lydiji i trogodišnjoj Nicole.

U trudnoću je posumnjala prošlog ožujka, a dotad je bila trudna već pet mjeseci. 'Mark je primijetio da mi je trbuh narastao i počeo me zezati da sam se počela debljati', rekla je. 'Našalio se da bih mogla biti trudna, ali to mi se činilo nemogućim, jer sam još uvijek imala redovit menstrualni ciklus.', dodala je.

Mislila je da je kupovanje testa za trudnoću bacanje novca, ali nije mogla vjerovati kad je vidjela pozitivan rezultat. 'Morala sam staviti naočale za čitanje da bih uopće pročitala rezultat testa. Bila sam u takvom šoku, da sam odmah izašla van i kupila još tri testa da se uvjerim u rezultat.'

Njen je ginekolog skoro 'pao sa stolca' nakon što mu je priopćila vijest o trudnoći. Iako ga je trudnoća u njenoj dobi zabrinjavala, Hughes je trudnoću iznijela bez ikakvih problema. Rodila je prekrasnog sinčića. 'Osjećaj kad sam ga dobila na ruke bio je nevjerojatan, odmah sam osjetila nevjerojatnu navalu ljubavi, kao i kad sam rodila svoju drugu djecu.' rekla je.

'Istina, umorim se brže nego prije. Pogotovo mi teško pada buđenje usred noći i hranjenje, ali volim ponovno biti mama.', dodala je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene